Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pasniegs Latvijas Stila un Modes Balvas 2010

Tatjana Baļvas, 19.01.2011. 10:49

Pavisam drīz, 7. februārī, Baltijas modes federācija paziņos labākos no labākajiem modes jomā, kā arī stilīgākās televīzijas, teātra un šovbiznesa zvaigznes, kurām tiks pasniegtas Latvijas Stila un Modes Balvas par sasniegumiem 2010. gadā.
Pasniegs Latvijas Stila un Modes Balvas 2010

Pēc tradīcijas, ikgadējā Balvu pasniegšanas ceremonijā nomināciju uzvarētājiem tiek piešķirts „stilīgākā" vai „labākais modē" tituls un publiskai atzinībai par apliecinājumu, tiek pasniegta statuete, kas simbolizē stila un modes vienotību.

Šogad pasākuma organizatori sadarbībā ar uzņēmumu "Morozov&Son" nolēma mainīt galvenās balvas dizainu. Statuetes jaunā tēla autori – dizaineri no kompānijas "Morozov&Son", kas ir gan konstruktoru un dizaineru birojs, gan ekskluzīvo mēbeļu ražotne, kur mēbeles tiek ražotas pēc individuāliem pasūtījumiem, - piedāvāja Balvas tradicionālā simbola jaunu, oriģinālu izskatu.

„Mēs izmainījām statuetes formu un piedāvājām mūsdienīgākus materiālus tās izgatavošanai, un ietērpām to melnā un zelta krāsās. Melns ir elegances simbols, modes un tās radītāju iecienītākā krāsa, bet zelta krāsa ir slavas krāsa, kas simbolizē cēlumu un atzīšanu," – tā izvēlēto koncepciju skaidro tās autori, "Morozov&Son" dizaineri.

„Mēs esam ļoti gandarīti ar statuetes jauno izskatu, kas lieliski atspoguļo pasākuma koncepciju un atbilst tā statusam. Melnā krāsa vienmēr izskatās respektabli, bet zelts asociējas ar skaistumu, laikam nepakļautām vērtībām. Sešu gadu savas pastāvēšanas laikā, Latvijas Stila un Modes Balvu pasniegšanas ceremonija kļuvusi par atzītu projektu, praktiski par vienīgo Latvijā šāda līmeņa "red carpet" (sarkanais tepiķis) un «black tie» (smokings) klases pasākumu. Pastāv daudz profesionālo Balvu dažādās jomās: teātrī, kino, mūzikā, un mēs uzskatām, ka modes radītāji arī ir pelnījuši šāda veida oficiālu un publisku atzinību. Turklāt, mode un stils eksistē blakus, un mēs vēlamies pievērst īpaši Latvijas „zvaigžņu", kā arī sabiedrības uzmanību kopumā tam, ka nevainojams stils ir veiksmes neatņemama sastāvdaļa. Ir svarīgi, ne tikai izskatīties modīgi, bet, nezaudējot sevi, atrast un pilnveidot savu unikālu stilu," saka pasākuma producente un Baltijas modes federācijas prezidente Jeļena Strahova.

Baltijas modes federācijas organizētā, ikgadējā svinīgā Latvijas Stila un Modes Balvu 2010 pasniegšanas ceremonija šogad notiks 7. februārī Latvijas Nacionālās operas Mazajā zālē. Pirmo reizi projekta vēsturē šogad pasākuma translāciju varēs vērot tiešraidē TV kanālā LNT.

Pasākuma ģenerālsponsors: modes un izklaides centrs „Rīga Plaza" гт „Karūna"
TV translācijas sponsori: Moet&Chandon, CHI Professional
Balvu dizains un izgatavošana: „Morozov&Son"
Galvenie mediju partneri: LNT, L'Officiel Latvija, DELFI
Informatīvais atbalsts: BNS

Publicitātes foto. Stilīgākais dziedātājs 2009 Intars Busulis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV