Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Veikals www.izdevigak.lv papildina virtuves preču piedāvājumu

izdevigak.lv, 19.01.2011. 13:26

Veikals www.izdevigak.lv ir papildinājis savu virtuves sadaļas piedāvājumu klāstu. Bez jau plašās virtuves piederumu sadaļas un tajā pieejamām precēm piedāvājumu ir papildinājušas vēl piecas jaunas virtuves preču sadaļas.
Veikals www.izdevigak.lv papildina virtuves preču piedāvājumu

Galda piederumu sadaļā tiek piedāvāti gan atsevišķi galda piederumi, gan arī augstākās kvalitātes JUDGE un STELLAR galda piederumu komplekti.

Winchester galda piederumu komplekts Cena:Ls 44,86

Trauku sadaļā var atrast traukus visām vajadzībām, sākot ar cukurtrauku, beidzot ar tējkannām un traukiem cepšanai krāsnī un uz grilla. Piedāvāto trauku izsmalcinātais, vienkāršais dizains un augstā kvalitāte nodrošina to ilgo kalpošanas laiku.

Mazais šķīvis 20cm Cena: Ls 1,38

Čuguna tējkanna (Melna) Cena: Ls 24,59

Meklējat nazi augļu/dārzeņu mizošanai vai filēšanai? Mājas lietu veikals izdevigak.lv piedāvā augstas kvalitātes nažus, viegli kopjamus, ilgmūžīgus un ērtus lietošanā.

Citrusu mizotājs Cena: Ls 1,73

Pavāra nazis Cena: Ls 14,23

Keramisks kastrolis baltā krāsā var tikt izmantots ēdiena gatavošanai cepeškrāsnī, uz grilla, mikroviļņu krāsnī un saldēšanai. Emaljētu cepeša trauku,savukārt,var izmantot uz visa tipa plītīm,pat uz indukcijas plīts. Šos un citus gatavošanas traukus var sameklēt sadaļā 'Katli'.

Kastrolis 1L Cena: Ls 7,51

Sadaļā 'Pannas' tiek piedāvātas pannas katrai gaumei un vajadzībām. Silikona formas mazajiem pavāriem un cepamtrauki, dažāda izmēra pannas, cepešpannas gastronomisku šedevru radīšanai pieredzējušiem pavāriem.

Silikona kūkas forma (Daffy Duck) Cena: Ls 12,05

Wok panna 34 cm Cena:Ls 37,96

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV