Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Ielumode.lv maina vizuālo tēlu un dod iespēju laimēt jaunās dizaina līnijas QooQoo legingus

Linda Igolniece, 20.01.2011. 14:30

Pateicoties arvien pieaugošajai lasītāju interesei ielu modes un stila ceļvedis ielumode.lv tagad pieejams jaunā, uzlabotā versijā. Ielumode.lv piedzīvojusi attīstību kā vizuālā, tā arī funkcionālā ziņā - visiem www.ielumode.lv apmeklētājiem tagad ir iespēja ne tikai apskatīt unikālas bildes, iepazīties ar galvaspilsētas ielās satikto cilvēku stilu un lasīt viņu aprakstus, bet arī piedalīties konkursos un tikt pie jaunām stila lietiņām savas garderobes papildināšanai. Šonedēļ tie ir jaunās dizaina līnijas oriģinālie QooQoo legingi. Savukārt jau pavasarī ielumode.lv plāno doties reģionālajā tūrē pa Latvijas pilsētām un medīt stilīgi ģērbtos jauniešus arī ārpus galvaspilsētas robežām.
Ielumode.lv maina vizuālo tēlu un dod iespēju laimēt jaunās dizaina līnijas QooQoo legingus

„Man ir liels prieks, ka ielumode.lv, kas sākotnēji bija tikai blogs, nu ir kļuvis par populāru iedvesmas avotu dažāda vecuma cilvēkiem. Jaunā ielumode.lv lapa ir veidota tā, lai lietotāji varētu vairāk uzzināt par manis sastaptajiem cilvēkiem, smelties iedvesmu savam stilam, kā arī noskaidrot kur kārotās mantas var iegādāties. Pavisam drīz ielumode.lv plāno iziet ārpus Rīgas robežām, lai sastaptu interesanti ģērbtus cilvēkus arī citās Latvijas pilsētās. Mode ir ielās un stila pērles ir tikai jāsameklē," stāsta ielumode.lv autore Zelta Zivtiņas Jana.

Zelta Zivtiņas Jana savu blogu – modes ceļvedi internetā – www.ielumode.lv sāka veidot 2009.gada rudenī, lai uzsvērtu, ka mode un iedvesma sastopama ne tikai modes namos un dizaineru veikalos, bet arī tepat, uz ielas. Kopā ar fotogrāfu, ejot pastaigās pa Rīgas ielām, ZZ Jana vēršas pie tur sastaptajiem, neparasti un interesanti ģērbtajiem jauniešiem. Ielu modes ceļvedī iespējams ne vien saņemt padomus un smelties radošu iedvesmu kā veiksmīgi kombinēt apģērbu un panākt spilgtu, individualitātei atbilstošu izskatu, bet arī iepazīties ar mūsdienu stila un modes tendencēm Rīgas ielās.

Stila un modes ceļvedi ielumode.lv bieži vien labprāt izmanto arī Latvijā populāri modes blogeri un modes mākslinieki. "Ielu Mode ir viens no maniem iecienītākajiem latviešu blogiem. Pirmām kārtām, jo tā galveno lomu spēlētāji ir bez slavas un prožektoru apgaismotām sejām, bez spožiem zīmolu vārdiem tērpos. Blogs rāda mūs - vienkāršos cilvēkus, kas spēj būt individualitātes un izcelties pūlī, spēj gaumīgi kombinēt it kā nesakombinējamas lietas, ar savu personisko pieeju masu ražotus tērpus pārvērst par ko unikālu, par pērlēm un pašu radītām lietām nemaz nerunājot. Tas ir blogs bez stereotipiem un aizspriedumiem," saka Anita Sedliņa, modes dizainere un blogere.

"Par ielumode.lv varu teikt vienkārši - atnācu, ieraudzīju un...te arī paliku.Ir patīkami, ka latviešu modes blogs iet kopsolī ar pasaules modes blogu tendencēm, atklājot, cik daudz skaistu un labi ģērbtu cilvēku var sastapt uz mūsu ielām," piebilst Agnese Kleina, modes blogere un žurnāla "Deko" redaktore."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV