Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijas stila „ikonas" radīs tērpu aleju

Tatjana Baļvas, 27.01.2011. 09:25

Baltijas modes federācija sadarbībā ar pērn atzītajām Latvijas stila „ikonām" – Maiju Silovu, Agnesi Zeltiņu un Lindu Leen – veidos viņu iecienītāko tērpu aleju modes un izklaides centrā „Rīga Plaza".
Latvijas stila „ikonas" radīs tērpu aleju

Alejas veidošana notiks par godu gadskārtējai Latvijas Stila un Modes Balvu pasniegšanas ceremonijai, kas norisināsies šī gada 7. februārī. Pērn Baltijas modes federācija aizsākusi tradīciju piešķirt vairākkārtējiem Latvijas Stila un Modes balvu ieguvējiem Latvijas stila „ikonas" titulu. Līdz šim šādu titulu izpelnījās dziedātāja Linda Leen, TV-vadītāja Maija Silova un aktrise Agnese Zeltiņa.

Lai nostiprinātu šo tradīciju, modes un izklaides centrā „Rīga Plaza" tiek veidota Latvijas stila „ikonu" tērpu aleja, kurā tiks demonstrēti augstāk minētā goda titula ieguvēju interesantākie un iemīļotākie tērpi. Aleja atradīsies centrālajā laukumā un tās veidošanā piedalīsies arī modes un izklaides centra „Rīga Plaza" veikala „Peek&Cloppenburg" stilisti, kuri piemeklēs maksimāli līdzīgus apģērbus stila „ikonu" tērpiem no veikala piedāvātā sortimenta. Šis pasākums apliecinās, ka ikvienam ir iespēja ģērbties kā „zvaigznei". Latvijas stila „ikonu" tērpu aleja" būs apskatāma modes un izklaides centrā „Rīga Plaza", Mūkusalas ielā 71 no š.g. 27. janvāra līdz 7. februārim.

Modes un izklaides centra „Rīga Plaza" apmeklētājiem laikā no 1. - 6. februārim būs unikāla iespēja noteikt savu simpātiju Latvijas Stila un Modes balvas nominācijā „Stilīgākā 2010.gada TV – vadītāja" un laimēt kādu no trim dāvanu kartēm 100 Ls vērtībā. Apmeklētāju izvirzītā simpātija tiks paziņota Latvijas Stila un Modes Balvu 2010 pasniegšanas ceremonijā un tā saņems speciālu balvu no modes un izklaides centra „Rīga Plaza".

Baltijas modes federācijas organizētā, ikgadējā svinīgā Latvijas Stila un Modes Balvu 2010 pasniegšanas ceremonija šogad notiks 7. februārī Latvijas Nacionālās operas Mazajā zālē. Pirmo reizi Balvu pasniegšanas pasākums tiks translēts tiešraidē TV kanālā LNT 7. februārī plkst. 21.00.

Pasākuma ģenerālsponsors: modes un izklaides centrs „Rīga Plaza"
Ceremonijas mecenāts: Karūna
TV translācijas sponsori: Moet&Chandon, CHI Professional
Balvu dizains un izgatavošana: „Morozov & Son"
Galvenie mediju partneri: LNT, DELFI, L'Officiel Latvija, radio SWH, radio SWH+
Informatīvais atbalsts: BNS

Foto: Angese Zeltiņa, autore Lita Ābeltiņa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV