Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latviešu modes māksliniece Agnese Narņicka iekaro Berlīni

Inese Bauģe, 28.01.2011. 09:01

Latvijas Mākslas Akadēmijas Modes nodaļas lektore un jaunā dizainere Agnese Narņicka „Mercedes-Benz Fashion Week Berlin" ietvaros demonstrēja savu jauno kolekciju „Coming soon", pārstāvot Latviju un Latvijas Mākslas akadēmiju Baltic Fashion Catwalk izgājienā. Modes skate „Mercedes-Benz Fashion Week Berlin" norisinājās 19. janvārī Berlīnē Bebelplatz laukumā.
Latviešu modes māksliniece Agnese Narņicka iekaro Berlīni

Agneses Narņickas jauno kolekciju var raksturot kā vienkāršu, bet spilgtu ielas šiku. Īpaši funkcionāli ir modeļi, ko var valkāt abi dzimumi (unisex). Agneses Narņickas apģērbu dizains ir izveidots pilsētniekiem, kuri vēlas izteikt savu radošo personību, sniedzot atbildi globālajām un industriālajām tendencēm modes dizainā. Kolekcijā dominē kokvilnas un vilnas audumi klasiskās krāsās. Tā ir vīzija par mūsdienu un nākotnes klasikas interpretāciju.

Agnese Narņicka savu kolekciju veidojusi kopš 2006. gada, paralēli absolvējot Latvijas Mākslas akadēmijas Modes mākslas maģistra programmu. Šobrīd Agnese strādā par lektori LMA Modes mākslas nodaļā. Piedalījusies starptautiskos un vietējā mēroga modes dizaina konkursos. 2010. gadā ar kolekciju "Idler" ieguvusi balvu par labāko vīriešu kolekciju Baltic Fashion Award.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV