Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Durvis vēris jauns "Accenta" salons

Accenta, 28.01.2011. 14:14

Vakar, 27. janvāra, pēcpusdienā modes un izklaides centrā „Rīga Plaza" durvis apmeklētājiem vēra jaunais kompānijas "Accenta" salons.
Durvis vēris jauns "Accenta" salons

"Accenta" jaunais salons, kurš atdodas modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" otrajā stāvā, piedāvā plašu mājas lietu kolekciju no tādiem ražotājiem kā Stellar, IBILI, Horwood, Judge par ļoti pievilcīgām cenām. Tiks piedāvāta arī īpaši izstrādāta James Martin kolekcija - katru virtuves piederumu ir pārbaudījis pats James Martin.

Salona piedāvājumā būs arī brīvi stāvošie skapji un kumodes, atbilstoši klienta gaumei un vajadzībām. Zinošs apkalpojošais personāls palīdzēs atrast vajadzīgo variantu. Pieejamas arī dažādas variācijas ar bīdāmajām durvīm un plauktiem.

Virtuves iekārtu ekspozīcijas dažādām gaumēm. Mūsu dizaineri "Accenta" salonos palīdzēs piemeklēt atbilstošākos variantus ikvienas ideju īstenošanai. Bez maksas tiks izstrādātas virtuves 3D skices un cenu piedāvājums.

www.accenta.lv

www.accentaoutlet.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV