Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

"Dzintara" speciālisti sniedz bezmaksas sejas ādas diagnostikas konsultācijas

Kazimiera Puzo, 09.02.2011. 09:45

Februārī A/S "Dzintars" firmas veikalos sākās bezmaksas sejas ādas diagnostika, izmantojot specializētu aparātu, lai noteiktu ādas mitruma līmeni, taukainību, elastību, gludumu, porainību, jutīgumu, pigmentāciju un krunciņu dziļumu. Šī akcija notiek ar mērķi palīdzēt patērētājam orientēties piedāvājumu klāstā un izvēlēties atbilstošo kosmētikas līdzekli, ņemot vērā katra ādas īpatnības.
"Dzintara" speciālisti sniedz bezmaksas sejas ādas diagnostikas konsultācijas

A/S "Dzintars" ādas rādītāji tika noteikti arī iepriekš - zinātniskajā laboratorijā, izstrādājot jaunus kosmētikas produktus. Tagad šāda iespēja tiek piedāvāta arī patērētājam.

Ādas diagnostika ir bezmaksas un to veic A/S "Dzintars" speciālistes. Procedūra ir patīkama un aizņem apmēram 20 minūtes.

"A/S "Dzintars" nepārtraukti virzās uz priekšu. Mūsu uzdevums ir nodot patērētājam zināšanas un uzkrāto pieredzi kosmētikas jomā. Ādas izpēte, izmantojot specializētu aparātu, ir viens no šiem soļiem," skaidro A/S "Dzintars" valdes priekšsēdētājs Iļja Gerčikovs.

Ādas diagnostikas konsultācijas notiks gan A/S "Dzintars" firmas veikalos, gan "Douglas" veikalos. Papildu informāciju par sejas ādas diagnostikas konsultācijām var iegūt www.dzintars.lv (sadaļā "Par kompāniju", "Jaunumi").

A/S "Dzintars" ir lielākā parfimērijas un biokosmētikas ražotāja Baltijas valstīs. Uzņēmumā strādā ap 400 darbinieku. Uzņēmumam kopumā pieder 48 specializētie veikali Latvijā, kā arī ir atvērti 11 franšīzes veikali Krievijā, trīs - Igaunijā un divi - Ukrainā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV