Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Tirdzniecības centrā "Spice Home" atvērts jauns "Accenta" salons

ACCENTA, 15.02.2011. 11:01

Sākot ar 13. februāri, tirdzniecības centrā "Spice Home" darbu sācis jauns kompānijas "Accenta" salons - jauna koncepta mēbeļu salons. Visu ir iespējams iegādāties vienā veikalā - virtuves iekārtu, traukus, mājas lietas, bērnu gultiņas, viesistabas, priekšnamus un daudz ko citu.
Tirdzniecības centrā "Spice Home" atvērts jauns "Accenta" salons

Turpmāk "Accenta" salons "Spice Home" ēkā būs sadalīts divās daļās. Pirmajā stāvā blakus eskalatoram būs dizaina salons, kur varēs apskatīt virtuves iekārtojumus un "Accenta" dizaineri izveidos virtuves iekārtas skices un cenu piedāvājumu virtuves iekārtai.

Kamēr gaidīsiet virtuves iekārtas dizaina izstrādi, otrajā stāvā būs iespējams aplūkot mēbeles mājai un iekārtot virtuves iekārtu ar skaistiem un praktiskiem virtuves traukiem. Plašs trauku, katlu, pannu un virtuves priekšmetu piedāvājums no tādiem pazīstamiem ražotājiem kā Stellar, Judge, IBILI, ANNA ANDREA un citiem.

"Accenta" savos salonos piedāvā arī plašu viesistabu mēbeļu kolekciju, bērnu gultiņas un biroja mēbeles, kā arī skapjus, kumodes un priekšnamu mēbeles. Visu, kas vajadzīgs mājoklim ir iespējams iegādāties vienā salonā. "Accenta" - mājokļa iekārtojuma labākais risinājums.

www.accenta.lv

www.accentaoutlet.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV