Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

ZZ Jana dalās ar modes ceļveža ielumode.lv noslēpumiem

Linda Igolniece, 18.02.2011. 10:55

Iespēja kļūt par ZZ Janas ēnu jauniešu vidū šogad izpelnījās īpaši lielu atsaucību. No visiem interesentiem ZZ Jana izvēlējās piecas meitenes, kuras Ēnu dienā varēja iejusties ZZ seriāla varoņu ādā. Šajā dienā ZZ Jana kopā ar "ēnām" lasīja un ierakstīja ziņas European Hit Radio studijā, devās uz Suns Studio, kur notika ZZ jauniešu fotosesija, kā arī deva ēnām uzdevumu iet stilīgu cilvēku „medībās" modes blogam ielumode.lv, lai ēnas gūtu priekšstatu par ielumode.lv tapšanas procesu, kā arī ciemojās ielumode.lv redakcijā, kur kopā izvēlējās publicējamās bildes un noklausījās ierakstītās audiointervijas.
ZZ Jana dalās ar modes ceļveža ielumode.lv noslēpumiem

Galerijas:

Ēnu dienā iespēju ēnot ZZ Janu saņēma Kristiāna no Jelgavas, Jevgēnija un divas Kristīnes no Rīgas un Kitija no Cēsīm. Trīs meitenes ZZ Jana izvēlējās no pieteikumiem www.enudiena.lv un divas no pieteikumiem twitterī. Dienas gaitā visi interesenti varēja vērot un komentēt online tiešraidi kanālā Ustream, sekot ZZ Janas un ēnu gaitām fotostudijā, kur viņas vēroja kā notiek fotosesiju bildēšanas process un guva iespēju arī pašas nobildēties.

"Ēnu diena tiešām pagāja forši – manas ēnas bija atsaucīgas, zinātkāras un aktīvas. Viņām bija iespēja izmēģināt sevi radio DJ lomā, nobildēties Zelta Zivtiņas fotosesijā, uzzināt dažādus filmēšanas aizkulišu noslēpumus, pusdienojot ar maniem ZZ dzīvokļa biedriem, un pašām sameklēt un ar fotogrāfa palīdzību nobildēt uz ielas stilīgus cilvēkus. Jautrākais atgadījums bija, kad viena no manām ēnām nobildēja un nointervēja tieši to pašu meiteni, kuras bilde jau pirms kāda laika bija ielumode.lv. Mūsu gaume ar ēnām viennozīmīgi sakrita!" smaidot stāsta ZZ Jana.

Pēc biedrības "Junior Achievement - Latvija" datiem 16.februārī Ēnu dienā piedalījās vismaz 9686 skolēni. Ēnu diena kopš 1996.gada ir visā pasaulē populārs skolēnu karjeras izglītības pasākums. Latvijā "Ēnu diena" pirmo reizi notika 2001.gadā.

Zelta Zivtiņa ir pirmā priekšapmaksas mobilo sakaru karte Latvijā un jau 12 gadus ir līderis mobilo sakaru priekšapmaksas karšu segmentā, pirmā tirgū ieviešot vairākus jaunus pakalpojumus, tostarp viesabonēšanu ārzemēs, sarunas un īsziņas par 0 sant. Zelta Zivtiņa guvusi profesionāļu atzinību un balvas dažādos nacionāla un starptautiska mēroga reklāmas un mārketinga konkursos, turklāt jau vairākus gadus pēc kārtas tā ir viens no mīlētākajiem zīmoliem Latvijā. Zelta Zivtiņas TV seriāls tiek demonstrēts jau sesto sezonu; kopumā radītas jau 182 sērijas. Atbalstot un veicinot skolēnu prāta un fizisko attīstību, Zelta Zivtiņa jau vairākus gadus organizē vērienīgākās skolu sacensības visā Latvijā – "ZZ Čempionāts" un pasniedz īpašas "ZZ Stipendijas" jauniešiem savu talantu attīstīšanai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV