Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Atklāts Latvijā pirmais konstruktors somu radīšanai

Zane Lase-Lasmane, 24.02.2011. 10:22

Lai ikviens varētu ērtā un neparastā veidā radīt tieši sev vispiemērotāko somu, vakar Latvijā tika atklāta vēl līdz šim nebijusi iespēja – pirmais somu konstruktors internetā www.artbag.lv. Uzņēmuma ArtBag pārstāvji un idejas autori jau šobrīd ir pārliecināti, ka somu konstruktors ir revolūcija Latvijas aksesuāru tirgū.
Atklāts Latvijā pirmais konstruktors somu radīšanai

Idejas vērtība ir tāda, ka, veidojot somu konstruktorā, ikvienam ir iespēja izvēlēties savas ideālās somas materiālu, kombinēt dažādu krāsu toņus un izvēlēties piemērotākos somu rokturus tieši interneta vidē. Kā norāda ArtBag vadītāja Zane Lase-Lasmane, „katram no mums ir sava īpašā gaume un stila izjūta, kā arī kvalitātes prasības. Konstruktors ērtā veidā sniedz ikvienam ne tikai iespēju izveidot klasisku ikdienas somu pēc piedāvātajiem dizainiem, bet arī atklāt savas fantāzijas robežas un eksperimentēt ar krāsām, audumiem, radot ar piesātinātu aksesuāru romantiskam vakaram, teātra vai izklaides pasākumu apmeklējumam, ceļojumiem vai jebkuram citam mērķim."

Jau šobrīd virtuālajā vidē pieejami vairāk nekā 100 dažādu toņu materiāli – audumi, dabīgā āda un mākslīgā āda, kas ļauj veidot vairākus desmitus tūkstošu somu kombinācijas. Interneta vietnē – www.artbag.lv uzņēmums piedāvā 20 dažādus somu modeļus, no kuriem 14 pieejami somu konstruktorā un katrs interesents tos pats var veidot atbilstoši savai gaumei un vajadzībām. Iegādāties var ne tikai rokassomiņas sievietēm, bet arī unisex un vīriešu somas gan biznesam, gan brīvdienām, pārbraucieniem vai sportam.

Atklāšanas pasākumā pirmo somu konstruktorā veidoja TV raidījuma SEMS vadītāja Ketija Dombrovska, kura nesen ieguva balvu kā stilīgākā TV raidījumu vadītāja.

SIA ArtBag ir dibināts 2010.gada janvārī un jau gadu darbojas Latvijā, piedāvājot individuālas somas privātiem un korporatīviem klientiem. ArtBag somas iespējams iegādāties Latvijas modes dizaina veikalos – Paviljons, Taste Latvia, www.creativelatvia.com, kā arī dažādos suvenīru veikalos Rīgā. ArtBag idejas autore un vadītāja Zane Lase-Lasmane izveidojusi uzņēmumu, pateicoties Nodarbinātības valsts aģentūras, Latvijas investīciju un attīstības aģentūras, Radošo biznesa industriju inkubatora Creative Andrejsala un grantu programmas Atspēriens atbalstam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV