Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijas zīmols "Baiba Ripa" piedalās Parīzes Modes nedēļā

Baiba Ripa, 04.03.2011. 15:58

Kaut arī Parīzes modes nedēļa šoreiz norit nu jau bēdīgi slavenā modes dizainera Džona Galiāno zīmē, modes pasaule tomēr alkst redzēt, kādas vēsmas atnesīs 2 sezona. Paralēli modes skatēm pilsētā atvērti šovrūmi, kuros sevi prezentē jaunie un veiksmīgie dizaineri no visas pasaules.

Zīmols "Baiba Ripa" , aiz kura stāv divas latviešu dizaineres Baiba Ripa un Agita Klauss, ar savu jauno kolekciju "Inward" piedalās vienā no trijiem lielākajiem modes nedēļas šovrūmiem. Kopā ar Baibas un Agitas kolekciju uz Parīzi atceļojusi arī dizainera Pētera Ripas jaunākā aksesuāru kolekcija, kas tapusi kopā ar Baibu Ripu. "Baiba Ripa" Parīzes Modes nedēļā piedalās jau trešo sezonu.
Parīzes Modes nedēļai "Baiba Ripa" šosezon gatavojās īpašā veidā – pirms tam veiksmīgi piedaloties Berlīnes Modes nedēļā. Tā noritēja janvāra beigās.

Atgriezusies no Parīzes, Baiba Ripa kopā ar Agitu Klauss sāks darbu pie 2012. gada vasaras apģērbu kolekcijas, kā arī gatavosies dalībai Latvijas Modes palātas rīkotajā "Riga Fashion Mood", kas notiks no 18. līdz 19. martam. Zīmols "Baiba Ripa" šajā pasākumā prezentēs 2011./2012. gada rudens/ziemas Tas būs nozīmīgs notikums Latvijas modes vidē, jo zīmols "Baiba Ripa" pēdējoreiz savu kolekciju Rīgā izrādīja 2008. gadā.

Par zīmolu "Baiba Ripa"

Zīmols "Baiba Ripa" rada divas kolekcijas gadā – pavasaris /vasara un rudens/ziema. Katru kolekciju veido divi pamatvirzieni – Limited Edition un Prêt-A-Porter. Limited Edition ir apģērbi, kas izgatavoti ļoti ierobežotā skaitā un radīti BR raksturīgajā rokrakstā ar makromežģīnēm. Prêt-A-Porter ir kolekcija, ko veido mēteļi, kleitas, jakas, žaketes un svārki. Ikviena kolekcija tiek radīta tepat Latvijā profesionālu drēbnieku izpildījumā un pastāvīgā abu dizaineru Baibas Ripas un Agitas Klauss uzraudzībā. Pašlaik zīmols BR ir nopērkams veikalos Berlīnē, Hamburgā, Grācā (Austrija), Sanktpēterburgā un Amsterdamā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV