Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Konkursa „Superpuika 2011" fināls Rīgas Cirkā

Mārīte Lempa, 15.03.2011. 12:13

29. martā Rīgas Cirkā norisināsies konkursa Superpuika 2011 fināls jeb Superpuiku salidojums, kurā par Superpuikas gada titulu sacentīsies 10 zēni no visas Latvijas.
Konkursa „Superpuika 2011" fināls Rīgas Cirkā

Konkursu „Superpuika" organizē Tehniskās jaunrades nams „Annas 2" un tas tradicionāli tiek veidots kā saturiski daudzpusīgs izglītojošs, aizraujošs un izklaidējošs piedzīvojumu maratons - vairāku atlases kārtu konkurss 11 un 12 gadīgiem zēniem, kuri vēlas sevi izaicināt un pierādīt tehnisku, fizisku un māksliniecisku uzdevumu un pārbaudījumu veikšanā.

Konkursa finālā jeb Superpuiku salidojumā tā dalībniekus un skatītājus sagaidīs: pavārmākslas šovs kopā ar Elmāru Tanni, Vienkoča pārvērtības Cirka Arēnā (koktēlnieks Rihards Vidzickis), frīkbaiku un velotriāla Velo limbo (Apokalipses jātnieki un velotriāla skola "Karters"), trīsdimensionālās (3D) tāfeles paraugdemonstrējumi (Latvijas Mākslas akadēmijas diziana nodaļa), tehniski izklaidējoši un profesionāli paraugdemonstrējumi

„Superpuika 2011" finālisti: Kārlis Ķuzis (Druvas vidusskola), Emīls Koniševs (Briežuciema pamatskola), Andris Maskalāns (Daudzeses pamatskola), Artūrs Jurkāns (Madonas pilsētas 1. vidusskola), Nils Vaiders (Jēkabpils pamatskola), Eduards Ancāns (Rožupes pamatskola), Dāvis Anstrangs (Saldus sākumskola), Dāvis Barkāns (Rīgas 49. vidusskola), Eduards Mitris (Jēkabpils pamatskola), Partiks Kirkils (Rīgas centra sākumskola).

Atzīmējot konkursa 20. norises gadu, konkursa organizatori aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju apzināt un iepazīt tās vērtības un īpašības, kas ikvienu brāli, draugu, dēlu vai kaimiņpuiku padara par „superpuiku" ne tikai konkursa ietvaros, bet arī ikdienā skolā, uz ielas, ģimenē. Esam pārliecināti, ka ikviens zēns var lepoties vai nu ar drosmi, tehniskām prasmēm, zināšanām vai fizisko sagatavotību. Izceļot, novērtējot un atgādinot par šīm kvalitātēm, aicinām ikvienu apzināties, ka Latvijā mīt gudri, spēcīgi, radoši, aktīvi puikas, kuri ir spējīgi pierādīt sevi 21. gadsimta nosacījumos, veidot Latvijas pozitīvo tēlu, kā arī sasniegt savus sapņus un vēlmes.

Vairāk: www.tjn.lv

Konkursu organizē: Tehniskās jaunrades nams „Annas 2"

Konkursu atbalsta: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV