Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Gustavo atbalsta māsu Annu pirmās personālizstādes atklāšanā

Maija Trikule, 16.03.2011. 13:32 | komentāri (1)

Vakar, 15. martā, tika atklāta interjera dizaineres Annas Buteles zīmola annvil.lv pirmā izstāde. Tajā tiek prezentēts inovatīvs interjera risinājums telpām – portatīvās sienas jeb take away interiors. Ikviens interesents ar dizaineres radītajām portatīvajām sienām var iepazīties līdz aprīļa vidum t/c Spice Home 2. Stāvā.
Gustavo atbalsta māsu Annu pirmās personālizstādes atklāšanā

Galerijas:

Šī ir interjera dizaineres Annas Buteles pirmā personālizstāde, kurā viņa iepazīstināja ar zīmolu annvil.lv un jauno portatīvo sienu (take away interiors jeb interjers līdzņemšanai) konceptu. Izstādē ir apskatāmi trīs gatavi sienas paneļi – viesistabai, guļamistabai un priekšnamam. Portatīvā siena ietver gatavas mēbeles, plauktu sistēmu, norādītu vietu gleznai, televizoram, grāmatām u. c. praktiskus risinājumus.

Interjera dizainere Anna Butele: „Portatīvā siena ir radošs un ērts risinājums. Tā ir oriģināla iespēja, kā ar vienu objektu radīt telpā vesela un pabeigta interjera sajūtu. Šī siena noderēs gan privātmājām, gan atsvaidzinās īrēta dzīvokļa interjeru, turklāt tā ir mobila un ērti pārvietojama!"

T/k Spice direktore Iveta Lāce: "Spicei ir izveidojusies lieliska sadarbība ar Annu Buteli - pērn Spicē tapa grupas Prāta Vētras veikaliņš Skapis. Kopā ar Annu pagājušā gada nogalē izveidojām atpūtas vietu Home Lounge, kurā Spice Home apmeklētāji mierīgā gaisotnē var palasīt jaunākos interjera izdevumus, ļauties radošām pārdomām un ieturēt gardu maltīti. Un nu mums ir prieks, ka Anna par savas pirmās personālizstādes norises vietu ir izvēlējusies tieši Spice Home – Latvijā lielāko mājaslietu veikalu, kuru ik mēnesi apmeklē vairāk nekā 100 000 cilvēku!"

Izstādes atklāšanas pasākuma viesi klātienē varēja apskatīt Annas Buteles radītos dizaina risinājumus, vērot atraktīvu mūziķa Gustavo un māsas Annas Buteles dialogu, kā arī mizanscēnas 3 portatīvajās sienās Karaliskā improvizācijas teātra izpildījumā. Atklāšanā piedalījās spilgtas mākslas un kultūras personības – mākslinieki, mūziķi un dizaineri: Māris Mihelsons ar ģimeni, Elīna Doļģe, Aija Auškāpa, Mārtiņš Mielavs, Aivars Čivželis, Aldis Kalniņš un citi. Viesi sveica Annu ar izstādes atklāšanu, radošā gaisotnē runājās par dizainu un dzīvi un baudīja Home Lounge kafejnīcas sarūpēto spāņu vīnu un uzkodas.

Izstādē redzamos jaunos interjera risinājumus apmeklētājiem ir iespēja iegādāties, kā arī pasūtīt individuāli pie dizaineres Annas Buteles.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV