Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rīgas cirkā tiksies 10 konkursa „Superpuika" finālisti

Mārīte Lempa, 25.03.2011. 09:42

Pēc aizvadītajām divām konkursa krātām 2010. gada rudenī un 2011. gada ziemā, 29. martā Rīgas Cirkā tiksies 10 konkursa „Superpuika 2011" finālisti.
Rīgas cirkā tiksies 10 konkursa „Superpuika" finālisti

Konkursa finālā par "Superpuika 2011" titula iegūšanu cīnīsies Kārlis Ķuzis no Druvas vidusskolas, Emīls Koniševs no Briežuciema pamatskolas, Andris Maskalāns no Daudzeses pamatskolas un Artūrs Jurkāns no Madonas pilsētas 1.vidusskolas.
Tāpat konkursa finālā piedalīsies Nils Vaiders no Jēkabpils pamatskolas, Eduards Ancāns no Rožupes pamatskolas, Dāvis Anstrangs no Saldus sākumskolas, Dāvids Barkāns no Rīgas 49.vidusskolas, Eduards Mitris no Jēkabpils pamatskolas un Partiks Kirkils no Rīgas centra sākumskolas.

Konkursa finālā jeb Superpuiku salidojumā tā dalībniekus un skatītājus sagaidīs: vienkoča pārvērtības Cirka arēnā (koktēlnieks Rihards Vidzickis), lidmodeļu paraugdemonstrējumi (TJN „Annas 2" lidmodelisma darbnīca), pavārmākslas šovs kopā ar Elmāru Tanni, frīkbaiku un velotriāla Velo limbo (Apokalipses jātnieki un velotriāla klubs "Karters"), trīsdimensionālās tāfeles paraugdemonstrējumi (3D skola), ekstrēmi paraugdemonstrējumi gaisā (sia „Falkors I.A.U.", biedrība „Ugunszīme"), Ilmāra Āboliņa un Nila Kazradža specefekti, tehniski izklaidējoši un profesionāli uzdevumi un paraugdemonstrējumi.

Superpuikas šogad tiekās jau 20-to gadu un atzīmējot konkursa 20. norises gadu, konkursa organizatori aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju apzināt un iepazīt tās vērtības un īpašības, kas ikvienu brāli, draugu, dēlu vai kaimiņpuiku padara par „superpuiku" ne tikai konkursa ietvaros, bet arī ikdienā skolā, uz ielas, ģimenē.

Biļetes cena ir 1 Ls. Biļetes ir nopērkamas visās „Biļešu Servisa" kasēs, „Statoil" degvielas uzpildes stacijās, pasta nodaļās, kā arī citās „Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv

Vairāk: www.tjn.lv

Konkursu organizē: Tehniskās jaunrades nams „Annas 2"

Konkursu atbalsta: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV