Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Dāvida un Elitas pirmās „Modes Brokastis"

Ivita Bidere, 25.03.2011. 09:46

„Modes Brokastis" – šāds nosaukums ir dots pirmajam interneta tiešraides sarunu šovam, kuru vadīs Latvijas modes „drēbes" pazinēji Dāvids un Elita Patmalniece. Pirmais diskusiju šovs par modi un dzīvi notiks 26.martā plkst. 12.00 un to tiešraidē varēs vērot http://mode.galerijacentrs.lv, kā arī piedalīties klātienē tirdzniecības centrā „Galerija Centrs".

„Nosaukums „Modes Brokastis" jaunajam šovam tika izvēlēts, domājot par modi un dzīvi, ko var izbaudīt un izgaršot, vai tieši pretēji - vienkārši apēst vai arī steigā norīt. Viss ir atkarīgs no katra attieksmes. Mūsu vēlme ir runāt par aktuālo un dzīvo modi, kas ir pieejama visiem, tādēļ arī izvēlēts demokrātisks formāts un mūsdienīgs medijs," saka Lelde Gangnuse, t/c „Galerija Centrs" menedžere.

„Modes Brokastis" ir pirmais diskusiju šovs Latvijā, kuru pilnībā varēs vērot interneta tiešraidē t/c 'Galerija Centrs" modes blogā – http://mode.galerijacentrs.lv, dodot iespēju ikvienam kaut vai virtuāli kļūt par Elitas un Dāvida brokastu viesi. Šovs t/c „Galerija Centrs" notiks reizi mēnesī sestdienā.

Atbilstoši žanram, uz raidījumu tiks aicināts viesis, sabiedrībā zināms cilvēks, kuru sagaida spraiga saruna un tieši šova vadītāju jautājumi. Dāvids un Elita vienmēr ir izcēlušies ar savu atšķirīgo viedokli un arī šovā viņu mērķis būs noskaidrot, kas cilvēkiem galvā un mugurā.

Dāvids: „Apģērbs ir labs veids, kā mānīties un mainīties ne tikai ārēji, bet arī iekšēji. Galvenais ir nedzīvot ilūzijās pašam par sevi un saskatīt kaut ko vairāk par ārējo tēlu. Pretējā gadījumā cieš cilvēka personība. Tāpēc šajā šovā gribu aicināt cilvēkus būt drosmīgiem savās domās un rīcībā, lai dzīvotu labāk."

Elita: „Es ilgi esmu veidojusi stilu televīzijas šovu vadītājiem, tagad gribu pati izmēģināt, kā ir pašai būt vadītājai un uzdot jautājumus , ne tikai piespraust brošu vai piemeklēt glītas kurpes. Cilvēki apkārt ir tik interesanti un man gribas ar viņiem aprunāties, jo runāt vienmēr ir labi."

Lai šovs būtu dzīvs, vadītāji sagaida arī publikas iesaisti, aktīvi piedaloties šovā klātienē t/c „Galerija Centrs" , kā arī iesūtot savus jautājumus uz adresi renate@galerijacentrs.lv internetā. Ņemot vērā tiešraides medija un raidījuma demokrātisko formātu, visi interesenti tiek aicināti būt klāt pirmajā tiešraides raidījumā 26.martā plkst. 12.00, kā arī apmeklēt tos turpmāk.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV