Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Nākamnedēļ ar trīs izstādēm aktīvās atpūtas cienītājiem atklās pavasara-vasaras sezonu Ķīpsalā

Inese Libere, 25.03.2011. 09:48

Jau nākamnedēļ ar trīs izstādēm aktīvās atpūtas un veselīga dzīvesveida cienītājiem – aktīvās atpūtas un sporta izstādi "Atpūta un Sports 2011", motociklu un aksesuāru izstādi "Motocikls 2011" un laivu un jahtu izstādi "Baltic Boat Show 2011" Ķīpsalā atklās pavasara – vasaras sezonu. Izstādes, kas vienkopus aicina ceļotājus, atpūtniekus, laivotājus, motociklistus un citus interesentus, notiks no 1. līdz 3. aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.
Nākamnedēļ ar trīs izstādēm aktīvās atpūtas cienītājiem atklās pavasara-vasaras sezonu Ķīpsalā

Trīs dienas ikviens aktīvās atpūtas cienītāji atradīs sev daudz interesanta un saistoša, jo Ķīpsalā varēs iegūt plašu informāciju par aktīvai atpūtai nepieciešamo inventāru un aprīkojumu, iepazīties ar jaunumiem, atrast visdažādākos piedāvājumus par ļoti izdevīgām cenām, uzklausīt speciālistu padomus, vērot dažādas sacensības, paraugdemonstrējumus un šovus. Arī paši apmeklētāji varēs iesaistīties dažādas aktivitātēs un izmēģināt spēkus vienā vai otrā sporta veidā.

"Šogad, veidojot izstādes aktīvās atpūtas cienītājiem, vēlamies tās vairāk veidot kā dzīvesstila pasākumu, kur izklaidēties visai ģimenei. Izstādes "Atpūta un sporta" ekspozīciju papildinās līdzās notiekošās sacensības un dažādu sporta biedrību un klubu aktivitātes, savukārt izstādi "Motocikls 2011" veidojam kā festivālu, kur vēl pirms motosezonas uzsākšanas tikties motoklubu biedriem, motosportistiem un motofaniem, " stāsta projekta vadītājs Mārtiņš Refbergs.

Viss aktīvai atpūtai – no makšķerkāta līdz velosipēdam!

Izstādē "Atpūta un Sports 2011" apmeklētāji varēs atrast gandrīz visu, sākot no makšķerkātiem, tūrisma un sporta inventāra, līdz pat velosipēdiem un ceļošanai draudzīgajām motormājām. Izstādē varēs iegūt noderīgu informāciju, atrast visdažādākos piedāvājumus par ļoti izdevīgām cenām un arī uzklausīt speciālistu padomus.

Šī gada jaunums ir "Kemperu iela", kur būs pārstāvēti lielākie kemperu nomas uzņēmumi Latvijā. Ikvienam būs iespējams iepazīties ar kemperu piedāvātajām ērtībām un izvēlēties sev tīkamāko nomas piedāvājumu.

Jaunumi būs arī plašajai makšķernieku saimei – izstādē pirmoreiz tiks prezentēta ungāru firmas "Energofish" ražotā un izplatītā produkcija, kas piedāvā praktiski visu, sākot no sākot no āķiem, vobleriem un makšķerkātiem līdz pat makšķernieku krēsliem, saliekamajām gultām un teltīm.

Ikviens ir aicināts izmēģināt slidošanu 20m2 lielā ekoloģiskajā slidotavā, ko izstādē prezentēs uzņēmums "EcoIce Baltic". Slidas būs uz vietas.

Izstādē "Baltic Boat Show" – visu veidu ūdenstransports
Ūdens atpūtas cienītājus priecēs visu veidu ūdenstransports – sākot no piepūšamajām un airu laivām līdz ūdens motocikliem, ekskluzīvām jahtām un kuteriem. Tāpat būs to speciālais aprīkojums, ūdenssporta un burāšanas piederumi, laivu dzinēji un rezerves daļas. Varēs uzzināt par laivu un ūdensmotociklu nomu un to remontu. Šī gada jaunumi – jahta "ELAN Impression 384", jaunums no "JEANNEAU" – MERRY FISHER 6 MARLI, Latvijā ražoti FjordStar laivu modeļi, kas pasaules pirmizrādi jau piedzīvojuši Diseldorfā, Latvijā būvētas airu laivas un daudz kas cits.

Izstāde "Motocikls 2011" – starts jaunai sezonai

Trīs dienas atsevišķā motohallē būs aplūkojami visdažādākie motospēkrati, notiks sacensības, šovi un paraugdemonstrējumi, būs arī atraktīvas karsējmeitenes un motobārs – viss, kas raksturīgs motobraucēju dzīvesstilam.

Izstādes "Motocikls 2011" apmeklētāji varēs gūt plašu ieskatu motociklu pasaulē, kurā būs aplūkojami visi Latvijā atzītākie, zināmākie motociklu zīmoli, kā arī daudzi jauni, Latvijā vēl neredzēti zīmoli. Konsultējoties ar speciālistiem varēs izvēlēties sev vēlamo marku un veidu motociklus, motorollerus un kvadriciklus. Tāpat būs iespējams iegādāties motociklu rezerves daļas, apģērbus, aksesuārus un uzzināt visu par remonta iespējām un tūningu. Būs arī lietoto motociklu un to rezerves daļu tirdziņš.

Izstādē būs pārstāvēti gandrīz visi Latvijas Motoklubu asociācijas motoklubi. Varēs iegādāties fanu atribūtiku, iepazīties ar sezonas plāniem un pasākumiem, kā arī uzzināt par piebiedrošanās iespējām.

Motokrosa "Battery Superkauss" stendā klātienē sestdien un svētdien varēs satikt motokrosa čempionus un iegūt to autogrāfus, vērot motomehāniķu darbu, sekot līdzi "Body Art" paraugdemonstrējumiem uz meiteņu ķermeņiem, kurus izrotās "Batteru Superkauss" noskaņā un daudz kam citam.

Savukārt Valsts policija prezentēs specializēto policijas mototehniku.

Lai svētku noskaņu paildzinātu, sestdien būs baikeru tusiņš – mūzika, motobārs, meitenes un baikeru izdarības, kas turpināsies līdz plkst. 20.00. Tusiņam ir aicināti piebiedroties visi līdzīgi domājošie izstādes dalībnieki un apmeklētāji, arī tie, kas nav motociklu īpašnieki.

Šovi, sacensības un paraugdemonstrējumi

Visas izstādes dienas motohallē, gan speciāli ierīkotā arēnā, gan uz skatuves notiks motoklubu prezentācijas, sacensības un šovi. Motoklubu prezentācijās sestdien īpašu dzirksti uzšķils lieliskās Latvijas Universitātes karsējmeitenes.

Visas izstādes dienas motohalles arēnā varēs vērot arī motomodelīšu un automodelīšu ar iekšdedzes dzinējiem un radiovadāmo helikopteru un lidmašīnu paraugdemonstrējumus. Arī apmeklētāji varēs iemēģināt roku automodelīšu vadīšanā vai izmēģināt radiovadāmo helikopteru un lidmašīnu vadīšanu simulatorā. Savukārt 3. aprīlī no plkst. 10.00 līdz 15.00 visi ir aicināti vērot aizraujošas radiovadāmo helikopteru un lidmašīnu sacensības Ķīpsalas halles gaisa telpā.

2. aprīlī plkst. 12.00 sāksies Latvijas čempionāts trīscīņā, turpat līdzās no 12.00 notiks amatieru sacensības dekaliftingā "Dzintara kauss". 3. aprīlī plkst. 11.00 sāksies Fitnesa forums. Sacensības kāpšanas sportā "Baltic Open Bouldering Edition '11" notiks 2. un 3. aprīlī.

Izstādes "Atpūta un Sports", "Motocikls" un "Baltic Boat Show" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Plašāka informācija izstādes mājaslapā: www.bt1.lv/bt1/atputasports

Izstāžu darba laiks:
1. aprīlī 10.00–19.00
2. – 3. aprīlī 10.00–18.00

Biļešu cenas "Atpūta un Sports 2011"
Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas!
Bērniem no 4 līdz 18 gadiem – Ls 2,00
Pensionāriem – Ls 2,00
Pieaugušajiem – Ls 3,00
Īpaši draudzīgs piedāvājums ģimenēm – ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni vai 1 pieaugušais un 3 bērni) – Ls 8,00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV