Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Atsaucību gūst skapja krājumu izpārdošana internetā

Marta Svile, 06.04.2011. 09:34

Decembrī tika atklāts interneta tirdziņš AtverSkapi.lv ar mērķi dot iespēju interesentiem iztirgot savu skapi - apģērbus un aksesuārus, kas ir apnikuši vai neder, un iegādāties noderīgas lietas no citu krājumiem. Šobrīd AtverSkapi.lv lietotāju skaits ik dienas aug, piedāvājot vairāk kā 5000 preču no vairāk kā 500 skapjiem.
Atsaucību gūst skapja krājumu izpārdošana internetā

Decembrī tika atklāts interneta tirdziņš AtverSkapi.lv ar mērķi dot iespēju interesentiem iztirgot savu skapi - apģērbus un aksesuārus, kas ir apnikuši vai neder, un iegādāties noderīgas lietas no citu krājumiem. Šobrīd AtverSkapi.lv lietotāju skaits ik dienas aug, piedāvājot vairāk kā 5000 preču no vairāk kā 500 skapjiem!

Preču piedāvājums ir gana plašs, sākot no „vintage" somām, populārāko apģērbu veikalu klāsta, bērnu drēbēm līdz pat dizaineru aksesuāriem.

AtverSkapi.lv novērojumi rāda, ka pārdevēji un pircēji (kas bieži vien arī paši pārdod) sekmīgi savstarpēji atrisinājuši problēmas par laikošanas iespējam, kas citkārt attur no iespējas iepirkties internetā, sarunājot tikšanās un privāti pielaikojot interesējošās lietas, kā arī mainoties. Tāpēc šāda sava skapja krājumu izpārdošana nes līdzi ciešāku komunikāciju, ļaujot uzzināt vairāk par interesējošo preci, nekā vienkārši iepērkoties veikalā.

Bez iespējas patukšot savu skapi un papildināt naudas maciņu, jāmin vēl kāds pluss - iespēja mainīties un kaulēties par cenu, ja tev tas šķiet vilinoši, esi savējais!

Šobrīd pienācis pavasaris - tīrīšanas laiks - ieskaties savā skapī, iespējams, vēlies ko pārdot vai iemainīt. Tāpat aicinām arī ziedot drēbes un apavus no sava skapja krājumiem cilvēkiem, kuriem tās būs vairāk noderīgas. Par iespēju uzzināt, kur var ziedot drēbes u.c. lietas, ieskaties Ziedot.lv vai AtverSkapi.lv mājas lapās.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV