Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijā atzīmēs Pasaules Veselības dienu

Kārlis Igals, 06.04.2011. 11:28

Šogad trīs Latvijas pilsētās notiks Pasaules Veselības dienas pasākumi, kas norisināsies vienā laikā un pēc vienādas programmas ar populāru mūziķu un sportistu piedalīšanos. Šī pasākuma devīze - Sportojam kopā.
Latvijā atzīmēs Pasaules Veselības dienu

7. aprīlī trijās Latvijas pilsētās – Saldū, Cēsīs un Jēkabpilī notiks Pasaules Veselības dienas pasākums, ko rīko sabiedriskā organizāciju „Dzīvo Veselīgi!". Pasākums sāksies plkst. 17.00 un noritēs pēc vienāda scenārija. Kāpēc jādzīvo veselīgi, stāstīs un rādīs aktīvisti no „Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības" un zināmi mūziķi kā grupa „Sovvaļnīks", „Adventure Calls" un Marka no „Double Faced Eels". Sadarbībā ar Latvijas Diētas un Uztura Speciālistu Asociāciju dalībniekiem brīvprātīgi tiks dota iespēja uzzināt savu ķermeņa masas indeksu. Pasākuma apmeklētāji varēs arī piedalīties virtuālā pasākuma piemiņas foto veidošanā un nobeigumā vienoties kopējā vingrojumā. Pasākuma laikā notiks sazvanīšanās starp pilsētām.

„Dzīvo Veselīgi!" iniciatīvu pasākuma rīkošanā atbalsta un atzinīgi novērtē Veselības ministrija, kā arī Pasaules Veselības organizācijas pārstāvniecība Latvijā.

Pasākuma dalībnieki tiek aicināti ņemt līdzi sev vismīļāko sporta inventāru. Tāpat visi aicināti ierasties sportiskā apģērbā un labā noskaņojumā. Piedalīties var jebkurš, īpaši tiek gaidīti bērni un jaunieši kopā ar vecākiem.

Izvēlētās pasākuma norises vietas katrā pilsētā attiecīgi ir O.Kalpaka laukums Saldū, Rožu laukums Cēsīs un Tautas nama laukums Jēkabpilī. Sīkāku informāciju par pasākuma norisi konkrētā pilsētā iespējams uzzināt „Dzīvo Veselīgi!" draugiem.lv lapā www.draugiem.lv/dzivoveseligi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV