Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jolantas Ozollapas jaunāko tērpu izstāde galerijā „Istaba"

Galerija ISTABA, 06.04.2011. 12:26

No 15. aprīļa līdz 21. maijam galerijā "Istaba" būs aplūkojama modes dizaineres Jolantas Ozollapas jaunāko tērpu un aksesuāru kolekcija mākslinieces personāizstādē „Dzīves pasaule". Savos darbos Jolanta Ozollapa arvien paliek uzticīga klasikai. Viņa smalki izjūt sievietes skaistumu un, gluži kā turpinot Dieva iesāktu darbu, viegli pieliek tam pēdējo piesitienu.
Jolantas Ozollapas jaunāko tērpu izstāde galerijā „Istaba"

"Pavasari gaidot, esmu noilgojusies pēc spilgtām, emocionāli bagātām krāsu gammām. Mani valdzina spēlēšanās ar krāsām, ko izbaudu, radot ikkatru no tērpiem. Viegli gaistošs zīds, mežģīnes, smalkas trikotāžas jaciņas, eleganta piegriezuma mīksti kašmira mēteļi, izšūti zābaki... Tas ir katras sievietes sapnis – tērpties pārliecinoši un eleganti, reizē saglabājot šarmu un sievišķīgu noslēpumu. Mode mainās nepārtraukti, bet esmu uzticīga mūžīgām vērtībām – zeltā un sudrabā izšūtiem tērpiem, jo tajos ir ielikta manas dvēseles daļa. Tērpiem jābūt no kvalitatīviem audumiem, radītiem katrai sievietei personīgi. Tādu redzu 21. gadsimta sievieti – trauslu, bet reizē pārliecinošu, elegantu, drosmīgu un laimīgu. Ticu, ka viss skaistais, kas radīts Dieva mīlestībā, pasauli padarīs labāku," par saviem darbiem saka Jolanta Ozollapa.

Kontakti:
Jolanta Ozollapa / modes dizainere /: 29520899 / jolantaozollapa@inbox.lv
galerija ISTABA: Rīga, K. Barona iela 31a / 26540080 / izstades@istaba.lv
galerija: 12–20 / bufete: 12–23.... / sv.: –––

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV