Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Aicina pieteikties ērmriteņu darbnīcām Liepājā

Staņislavs Babins, 18.04.2011. 10:15

Biedrība "Radi Vidi Pats" izsludina pieteikšanos ērmriteņu būvēšanas darbnīcai, kas notiks Liepājā, Vecā ostmalā 55 (angārā) no 9. līdz 14. maijam veloprojekta "Boltik Baik" ietvaros.
Aicina pieteikties ērmriteņu darbnīcām Liepājā

Interesentiem jāsūta savu pieteikumu uz e-pastu radivelopats@inbox.lv norādot sekojošo:

1) vārds, uzvārds;
2) vecums;
3) adrese un telefona numurs;
4) Trīs teikumu gara motivācija, kāpēc grib piedalīties darbnīcā;
5) Pieteikumam jāpievieno sava topošā braucamrīka skices un īss apraksts par ideju. (Par skices kvalitāti nav jāuztraucas, galvenais, ka tā ir)

Dalībnieku skaits ir ierobežots (maksimums 20 cilvēki) un, lai piedalītos darbnīcā, ir jābūt vismaz 18 gadiem. Dzimuma, nacionālā, rases, reliģijas vai cita ierobežojuma nav.

Priekšzināšanas metālapstrādē un velosipēdu tehniskajās lietās ir vēlamas, bet nav obligātas.

Pieteikumus gaidām līdz 2011.gada 1.maijam, kad tie tiks izskatīti un personīgi uzaicināti izvēlētie dalībnieki.

Otro reizi Liepājā ir iespējāms pašiem uzbūvēt savus vislābākos un dīvainākos velosipēdus – ērmriteņus. Vairākus gadus tos varēja buvēt tikai ikgadējā ērmriteņu darbnīcā Rīgā, Andrejsalā, bet šogad, atsaucoties uz "Radi Vidi Pats" aicinājumu, ērmriteņu meistari no "Apokalipses Jatniekiem" brauks uz Liepāju dalīties pieredzē un palīdzēt liepājniekiem uzmeistrot savus braucamrīkus. Viņiem pievienosies arī viesi no Somijas organizācijas "Uusi Tuli", kas jau 16 gadus nodarbojas ar divriteņu labošanu, lai uzturētu savu paštaisīto kuģi "Estelle". Arī Liepājas meistari no apvienības "Bandit Bikes", kas specializējas uz viena ātruma riteņu taisīšanu, pievienosies pulkam un asistēs ērmriteņu tapšanā.

Ērmriteņu darbnīcu organizēšana iespējama, pateicoties Sorosa Fonda Latvija un Liepājas pašvaldības iestādes Kultūras Pārvaldes Kurzemes Kultūras programmas atbalstam.

Vairāk informācijas par projektu: www.radividipats.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV