Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Rīgā tiek atklāta Baltijā pirmā "Valdzinājuma skola"

Renāte Mohle, 19.04.2011. 15:27

Šonedēļ uzsāk darbību Baltijā pirmā sieviešu "Valdzinājuma skola". "Mani tik ļoti iedvesmoja manu eiropiešu kolēģu pieredze, ka es nolēmu ņemt visu savās rokās un izveidot kaut ko unikālu arī mūsu sievietēm",- uzsver skolas dibinātāja un aģentūras "Follow Me" vadītāja Renāte Mohle.
Rīgā tiek atklāta Baltijā pirmā "Valdzinājuma skola"

Skolas nodarbības apmeklēs veiksmīgas, mērķtiecīgas un enerģiskas sievietes, un arī tās, kuras grib tādas kļūt, kuras vēlas radīt un uzlabot attiecības ar sapņu vīriešiem, kā arī attīstīt savas zināšanas vairākās nozarēs. "Mūsu galvenais mērķis ir sevis pilnveidošana. Mēs uzskatām, ka sevi ir visu laiku jāattīsta. Visā Eiropā jau sen pastāv šādas skolas, un tās ir ļoti pieprasītas, bet Latvijā un citās Baltijas valstīs līdz šim nebija nekā tāda. Tad var secināt, ka mūsu sievietēm nav iespējas kļūt par vēl lieliskākām un satraucošākām, uzlabot savu dzīvi un novērst vairākas problēmas. Mūsuprāt, tas nav godīgi, tāpēc nolēmām aizņemt šo nišu un piedāvāt sabiedrībai kvalitatīvu produktu. Ceram, ka rezultātā mūsu sievietes būs vēl daiļākas, un, galvenais – laimīgākas", uzskata Renāte Mohle.

Nodarbības vadīs īsti profesionāļi, turklāt ir piesaistīti arī Latvijas augstskolu pasniedzēji. Apmācības programma iekļauj tādus priekšmetus kā "Sabiedrības prasmes", "Runas māksla", "Dāvanu izveide un iesaiņošana", "Dejas Pole Dance", un arī tādi neparasti priekšmeti kā "Izjādes" un "Preferansa spēles apmācība". Būs arī vīna un kulinārijas kursi, make-up un frizēšanas apmācība. Skolas absolventes iemācīsies atstāt pareizu iespaidu par sevi sabiedrībā, viegli uzturēt sarunu jebkurā kompānijā, komunicējot ar dažādiem cilvēkiem, saprast vīna noslēpumus, un vienmēr būt skaistas un koptas.

Vairāk informācijas par "Valdzinājuma skolu" varat iegūt šeit: http://www.bestbalticladies.com/lv/cms/news-blog/valdzinajuma-skola/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV