Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Dāvids, Elita un Binnija Ārberga „Modes Brokastīs" par moderno sievišķību

Ivita Bidere, 26.04.2011. 12:20

30. aprīlī t/c „Galerija Centrs" sarunu šovā „Modes Brokastis" Dāvids un Elita Patmalniece uz sarunu aicinās Binniju Ārbergu, lai noskaidrotu, kas ir modernā sievišķība – vai tā mūsdienās tiek novērtēta, vai tā ir naiva vai rafinēta, cik liela nozīme ir tillam un cik liela – prātam? Sarunas tiešraide internetā - http://mode.galerijacentrs.lv.
Dāvids, Elita un Binnija Ārberga „Modes Brokastīs" par moderno sievišķību

„Binnija Ārberga ir viena no tām sievietēm, kura, žonglējot uz ļoti trauslas robežas starp personību un bezgaumību, tiek pamanīta un aprunāta. Šai sarunai ir vai nu jāapstiprina, vai arī jānoliedz manas aizdomas par to, ka viņas stils ir rafinēta moderna sievišķība – Binnija ar mums spēlējas un pat apmāna, aiz tilla slēpjot pavisam citu cilvēku – neatkarīgu un gudru sievieti", saka Dāvids.

Binnijas Ārbergas garderobē, šķiet, ir bijis viss – sākot no Holivudas dīvas līdz koķetām cakām un mežģīnēm apvienojumā ar dziļu dekoltē. Laika gaitā spēlējoties un atrodot gan sevi, gan savu tēlu – tumšmate, blondīne, mūza un lietišķā sieviete. Kā šarmanta sieviete, Binnija ap sevi ik pa laikam sapulcina daudzus radošus cilvēku – aktierus, mūziķus un literātus. Pie viņas salonā ārpus koncertu atmosfēras ir uzstājies Vestards Šimkus, viesojies Imants Ziedonis un citi, kuri, tāpat kā Binnija, ir spilgtas personības.

Elita Patmalniece par sarunas viesi saka: „Es nepazīstu Binniju personīgi un tāpēc man viņai ir daudzi jautājumi - vai savus tērpus viņa rada pati, cik lielā mērā tas ir izaicinājums, patiesā būtība vai spēle."

„Modes Brokastis" t/c „Galerija Centrs" notiek katra mēneša pēdējā sestdienā un tās var vērot gan klātienē, gan internetā. 30.aprīļa „Modes Brokastis" notiks plkst. 12.00 t/c „Galerija Centrs" „Vīna Studijā", sarunas tiešraide internetā - http://mode.galerijacentrs.lv. Pirms raidījuma viesus ar sestdienas rīta noskaņai atbilstošām dziesmām iepriecinās sievišķīgās „Lady's Sweet".

Modes mākslinieki Dāvids un Elita uz sarunu aicina viesi, ar kuru kopā meklē saistības starp to, kas cilvēkam ir galvā un kas – mugurā. Pirmās „Modes Brokastis" ar savu klātbūtni pagodināja Aigars Bikše, LMA Modes mākslas katedras vadītājs.

Foto: mango.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV