Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Gardās tartes tagad arī Latvijā

Madara Rutkovska, 01.05.2011. 13:12

Tartes, dabīga augu tapete un pašu smaids – tas viss jaunajā Tart Cafe „Take it easy" Ģertrūdes ielā 39.

Uz kafejnīcas atklāšanu 3. maijā aicināti visi, kam ir svarīgi ikdienas skrējienā baudīt ātru, tomēr veselīgu maltīti vietā, kas ir personiska un mājīga, ar sajūtām tverot dzīvi viegli.

Kafejnīca tapusi, satiekoties draugiem un ķeroties pie instrumentiem, krāsām un materiāliem, ieliekot savu enerģiju un labās domas jau radīšanas procesā. Veidojot Tart Cafe „Take It Easy", bija svarīgi, pirmkārt, dot lietām otru dzīvi – vairāki atribūti ir atceļojuši no dažādiem Latvijas nostūriem un tagad iemājojuši kafejnīcas telpās. Otrkārt, „Take It Easy" vēlas sajust pilsētas mūros trūkstošo dabas pieskārienu, tamdēļ kafejnīcā ir apskatāms unikāls projekts – dabīga augu tapete, kas arī ir mūsu pašu, kafejnīcas veidotāju, radīta. Un, treškārt, vēlējāmies izveidot pirmo vietu Rīgā, kur varēs nobaudīt tik plašu klāstu tartes.

Tarte ir sviesta vai kārtainās mīklas izstrādājums ar dažādiem bagātīgiem pildījumiem, kas lieliski baudāma ar svaigiem salātiem vai vieglu dārzeņu zupu un, galvenais, gatavota turpat uz vietas. Ēdienkartē – 12 tartes, gan sāļās – ar gaļas, zivju un dārzeņu pildījumiem – un saldās – ar šokolādi, krēmsieru vai karamelizētiem āboliem. To visu lieliski papildina laba kafija, tēja vai piemeklēts vīns. Papildus Tartes ēdienkartei piedāvājumā arī svaigie salāti, zupas un otrie ēdieni. Ēdienkarte sezonāli mainīsies, piedāvājot aktuālos sezonas produktus. Tart Cafe „Take It Easy" ir vieta, kur satikties draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem, kopīgi nobaudot gardās tartes. Šī ir vieta, kas liek smaidīt!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV