Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Izstādē "Bērnu pasaule 2011" būs Grāmatu maiņas punkts

Inese Libere, 03.05.2011. 15:48

No 13. līdz 15. maijam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā izstādē "Bērnu pasaule 2011" darbosies Grāmatu maiņas punkts, kurā savas grāmatas būs iespējams iemainīt pret Grāmatu maiņas punktā esošām.
Izstādē "Bērnu pasaule 2011" būs Grāmatu maiņas punkts

Izstādes "Bērnu pasaule" projekta vadītāja Aiva Borska pauž gandarījumu, ka pērn uzsāktā tradīcija – izstādē "Bērnu pasaule" mainīt grāmatas – guva lielu atsaucību.Tādēļ arī šogad izstādē būs īpaša vieta, kur mainīties grāmatām. "Vecāki un bērni ir aicināti nest grāmatas, kas vairs nav vajadzīgas un ir daudzkārt pārlasītas, lai atrastu jaunas bilžu un pasaku grāmatas bērniem, kā arī uzziņas literatūru un jebkura veida lasāmvielu vecākiem," aicina Aiva Borska.

Grāmatu maiņas punkts speciāli ierīkotā stendā Ķīpsalā darbosies visas izstādes dienas no plkst. 10.00 līdz 19.00, pēdējā izstādes dienā – līdz plkst. 18.00. Grāmatas vērtība ir saturā – tas nekas, ja grāmatai nodilis vāks vai lapas sastapušas jau vairāku lasītāju rokas. Grāmatu maiņas punktam savu ieguldījumu solījis dot arī Rīgas Centrālās bibliotēkas Repozitārija Apmaiņas fonds.

Kā zināms, izstādē "Bērnu pasaule 2011" jaunie un topošie vecāki varēs uzzināt visu par grūtniecību, bērnu kopšanas, audzināšanas, drošības un veselības jautājumiem, par bērnu izglītošanas iespējām, varēs aplūkot un iegādāties preces zīdaiņiem, bērniem un arī topošajiem vecākiem, kā arī iegādāties biļetes uz Latvijas Nacionālā teātra izrādēm septembrī un oktobrī.

Savukārt bērni Ķīpsalā varēs svinēt izstādes dzimšanas dienu kopā ar Karlsonu un Brālīti, izklaidēties, piedaloties interesantās atrakcijās un konkursos, kā arī aizraujošās nodarbībās uzzināt par drošību, ierāpties ugunsdzēsēju un policijas mašīnās, aplūkot glābēju ekipējumus un pārliecināties par savām praktiskajām iemaņām ceļu satiksmes drošībā.

Plašāka informācija par izstādi "Bērnu pasaule 2011" mājaslapā www.bt1.lv/bp.

Darba laiks:
13. un 14. maijs 10.00–19.00
15. maijs 10.00–18.00

Biļešu cenas:
Bērniem līdz 4 g. v. – bez maksas
Bērniem no 5 līdz 18 g. v. – Ls 1,50
Pieaugušajiem – Ls 2,50
Pensionāriem – Ls 2
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni vai 1 pieaugušais un 3 bērni) – Ls 5,50

Apmeklētāji, iegādājoties ieejas biļetes un aizpildot anketas, piedalās loterijā, kurā var laimēt elektrisko auto vai elektrisko motociklu!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV