Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Klubs "Pussy lounge" un iepazīšanās portāls Latvijā Otrapuse.lv rīko ātros randiņus

Evija Šalte, 06.05.2011. 12:30

Pirmais kopīgais „Pussy Lounge" un „OtraPuse.lv" ātro randiņu vakars notika 6.aprīlī, kurā izklaidējās, savstarpēji iepazinās un kopumā patīkami pavadīja laiku 30 dalībnieki, no kuriem 25 bija izmantojuši portāla „OtraPuse.lv" uzaicinājumu. Ātrie randiņi Latvijā ir samērā mazizplatīta tradīcija, tāpēc pasākuma organizatori izmanto izdevību vēlreiz pateikties visiem pirmā pasākuma dalībniekiem par uzdrīkstēšanos un atsaucību un aicina uz nākamajiem organizētajiem pasākumiem.
Klubs "Pussy lounge" un iepazīšanās portāls Latvijā Otrapuse.lv rīko ātros randiņus

Kā noris Ātrais randiņš? Vienkārši. Pasākuma organizatori ir parūpējušies, lai visiem dalībniekiem ir iespēja noteiktu laika sprīdi (piemēram, 5 vai 7 minūtes katrai dalībnieku kombinācijai), ir iespēja savā starpā satikties divatā un veidot pirmo sarunu. Kas pēc tam? Tas, saprotams, pašu dalībnieku ziņā.

"Pēc pirmās reizes sapratām, ka Ātrie randiņi ir nepieciešami, jo tas tomēr ir unikāls veids, kā iepazīties īsā laika ar vairākiem cilvēkiem ar kopīgu mēŗķi, plus atrasties foršā vietā ar labu atmosfēru. Kas gan var būt labāk," stāsta viens no „Pussy Lounge" īpašniekiem Jānis Leitāns.

Savukārt portāla „Otra.Puse.lv" pārstāvji uzsver, ka pēdējā laika tendences liecina, ka Latvijas iedzīvotāji kļuvuši atvērtāki un kļūst arvien drosmīgāki iepazīšanās un tuvākas iepazīšanās iespēju izmantošanā. Protams, daļa sabiedrības uzskata, ka īstā cilvēka satikšana ir likteņa ziņā, tomēr tajā pašā laikā vienmēr atradīsies cilvēki, kuri vēlas palīdzēt liktenim ar aktīvu, mērķtiecīgu rīcību, un arvien mazāk sabiedrības reaģē uz to ar smīkņāšanu un citām nosodījuma izpausmēm.

Aicināti visi, kuri vēlas patīkami pavadīt laiku, iepazīt jaunus cilvēkus un vinnēt dažādas balvas, uz Ātrā randiņa pasākumu  11.maijā plkst 20:00, klubā „Pussy Lounge". Iepriekšēja pieteikšanās iespējama Otrapuse.lv mājas lapā. Dalības maksa: 5 Ls. Katram dalībniekam – welcome drink no Pussy Lounge bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV