Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Atvērts jau otrais Latvijas modes konceptveikals "Taste Latvia"

Līvija Nitiša, 06.05.2011. 12:53

Šodien plkst. 18:00 svinīgi tiks atklāts jau otrais Latvijas modes konceptveikals "Taste Latvia", kurš atrodas i/c Sky and More 2. stāvā. Jaunais "Taste Latvia" veikals ir kā pop-up sērijas turpinājums pirmajam veikalam, kurš pagājušā gada decembrī tika atvērts t/c Galerija Centrs. Otrais "Taste Latvia" konceptveikals ticis atvērts, lai Latvijas modes dizaina preces padarītu pieejamākas vēl plašākai auditorijai, kā arī varētu piedāvāt plašāku sortimentu un jaunus zīmolus, un nodrošinātu ērtākus piekļuves apstākļus klientiem – autovadītājiem.

"Taste Latvia" konceptveikals iepirkšanās centrā Sky and More tika radīts nedēļas laikā. Tā arhitekte Brigita Bula par veikala iekārtojuma konceptu: „Lielās telpas piepildīšanai izmantots scenogrāfisks paņēmiens - ideja par ābeļu dārzu augustā, kad nogatavojusies raža – Latvijas modes dizaina produkti. Tika nojaukti piekārtie griesti, lai radītu tumšu debesu jumu. Ābeles zāģētas Bauskas apkārtnē esošā ābeļdārzā, ko šovasar paredzēts likvidēt pilnībā. Līdzīgi kā pirmajā veikalā galerijā Centrs, arī šeit maksimāli izmantots iepriekšējo īrnieku atstātais telpiskais un funkcionālais mantojums."
"Taste Latvia" ne vien tapis pēc unikālā konceptveikala principa, kas paredz netradicionālu dizaina risinājumu klātbūtni, bet arī piedāvā iespēju satikties ar dizaineriem, un aicina izvēlēties veikalu kā ierastu tikšanās punktu. Satikšanās punkts var tikt izprasts dažādi – vieta, kur satikt modi, punkts, kur satikties, veikals, kur meklēt savējos. Šāda pieeja izvēlēta, lai lauztu stereotipus par Latvijas modes pieejamību.

"Taste Latvia" i/c Sky and More būs pieejams plašāks Latvijas modes dizaina preču klāsts, kuru papildinās arī jauni līdz šim "Taste Latvia" t/c Galerijā centrs nebijuši zīmoli – Baiba Ripa, Davids, Žanete Auziņa, SockBox, Ars Tela, Buduart, Felt Style un citi, kas kļuvis iespējams pateicoties modes dizaineru atsaucībai un divas reizes lielākai veikala platībai.

Pirmais konceptveikals "Taste Latvia" tika atklāts 2010. gada 15. decembrī un atrodas t/c Galerija Centrs 4. stāvā. Kopš veikala atvēršanas, to jau ir iecienījuši daudzi vietējie un ārzemju pircēji, kuri paspējuši jau kļūt par pastāvīgiem klientiem un Latvijas modes patriotiem. Latvijas modes konceptveikalu sēriju "Taste Latvia" izveidojusi Latvijas Modes palāta, kura apvienojusi Latvijas modes dizainerus ar mērķi veicināt nozares izaugsmi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV