Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rokzvaigžņu cienīgas rotas Lienes Renckulbergas Jewelry Design modes skatē

Mudīte Dūda, 11.05.2011. 10:55

Klubā Dstyle, Vecrīgā, Skārņu 9, 13. maijā pl. 23:00 notiks spilgta modes skate, kurā tiks prezentētas zīmola Lienes Renckulbergas Jewelry Design unikālās rotaslietu kolekcijas. Pasākums apgāzīs tradicionālos stereotipus par modes skatēm un pārsteigs ar spilgtu un aizraujošu šovu. Modes skati noslēgs pati Dj Ella ar īpašu dizaineres veidotu rotu.
Rokzvaigžņu cienīgas rotas Lienes Renckulbergas Jewelry Design modes skatē

Klubs Dstyle gaidīs pasākuma apmeklētājus sākot no pl. 22.30. Modes skatei, kura noslēgsies ap pl. 01:30, sekos traka ballīte, kurā Dstyle viesiem būs sagatavots īpašs pārsteigums. Vakara vadītāji – Dj Ella un Markus rūpēsies par mūziku un dejām visas nakts garumā līdz pat saullēktam.

Dizaineres Lienes Renckulbergas rotas raksturo augstās modes tendences un aktuālais romantisma un roka savienojums. Tās ir kā radītas, lai iedvesmotu un izceltu sievietes individuālo stilu. Tās padarīs interesantu pat Casual apģērbu. Rotu kolekcijā ir pārstāvētas kaklarotas, auskari un rokassprādzes, kuras tās valkātāju padarīs atšķirīgu citu vidū. Greznās un stilīgās rotas veidotas no dažādām ķēdēm, dažas sastāv no reibinoši daudz Swarovski pērlītēm. Rotas patiks īstām modes pazinējām - kā romantiskām, tā arī stilīgām sievietēm, īpaši tām, kuras pieradušas būt uzmanības centrā.

Rotaslietas var apskatīt, uzmērīt un iegādāties arī Latvijas modes mākslinieku veikalos. Interesenti var iepazīties ar Lienes Renckulbergas radīto rotu zīmolu, arī apmeklējot mājaslapu, kā arī sekojot jaunumiem sociālajos tīklos:
www.lienerenckulberga.com,
http://www.facebook.com/Renckulberga,
http://twitter.com/Renckulberga,
http://www.draugiem.lv/most-wanted-style/.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV