Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pats sev modes mākslinieks

Alise Ziemule, 16.05.2011. 15:08

Sestdienas, 21. maija modesTalka, kas notiks kafejnīcā „Taka", Miera ielā 10, no plkst. 13:00 līdz 18:00, aicina piešķirt jaunas faktūras, akcentus un risinājumus mammas jaunības puķainajai kleitai, omes adītajam džemperim un citiem apģērba gabaliem, kas pavasara drēbju skapja revīziju vairs neiztur. Radošus risinājumus palīdzēs meklēt modes māksliniece Ingrīda Zābere (dizaina projekts Recycled.lv) un topošie dizaineri.
Pats sev modes mākslinieks

Radīt videi draudzīgu modi, no vecā radot jaunu, varēs ikviens - arī bez labām prasmēm šūšanā! Liksim kopā spēkus, sākot no idejas līdz rezultātam. modesTalkas noslēgumā būs modes skate un foto sesija!

Pasākuma ieejas biļete: paņem līdzi mājās atrodamas drēbes vai materiālus, kas varētu noderēt Tava tērpa vai aksesuāra izveidei, kā arī dažus drēbju gabalus kopējam katlam, no kura idejas un materiālus varēs smelties ikviens!

Pasākuma dalībnieku skaits ierobežots, tādēļ piesakies laikus pie Rūtas Kronbergas
Mob.tālr. (+371) 2 83 52 648. E-pasts: ruta.kronberga@gmail.com

Pasākumu rīko un vairāk informācijas:
Biedrība Humana People to People in Latvia: www.humana-latvia.org

Platforma DiPaDu: www.dotspretdotu.wordpress.com
Dizaina grupa Recycled.lv: www.recycled.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV