Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Profesionāla Latvijas fotogrāfe rada jaunu preču zīmi

Jevgēnija Glazunova, 16.05.2011. 17:11 | komentāri (2)

Profesionāla Latvijas fotogrāfe Irina Kuzmina (www.irinakuzmina.lv) ir radījusi jauno zīmolu ar nosaukumu "Pompidoo".
Profesionāla Latvijas fotogrāfe rada jaunu preču zīmi

Jau 2010.gadā tika aktīvi strādāts un paveikti visi iespējamie sagatavošanās darbi, lai nodibinātu uzņēmumu, saražotu pirmo sieviešu somu modeli, kā arī laistu dzīvē interneta veikalu www.pompidoo.com. Šogad ir uzsākts darbs arī pie aktīvākas zīmola popularizēšanas un reklāmas. „Visa Baltijā ir uzplaukusi īsta aizraušanās ar fotografēšanu. Tūkstošiem cilvēku pērk profesionālas fotokameras – gan darba nolūkiem, gan vaļaspriekam. Taču gan profesionālie fotogrāfi, gan amatieri, gan žurnālisti vēlas izskatīties stilīgi – to es zinu no savas pieredzes." Irina Kuzmina skaidro: „Stils un funkcionalitāte – divas zīmola pamatvērtības, kas papildina viens otru pilnā mērā. Eiropā šādu somu ražotāju gandrīz nav, mēs šobrīd konkurējam pārsvarā ar amerikāņu zīmoliem."

Irina Kuzmina kā galveno pārdošanas kanālu izvēlējas internetu: „Iepirkšanās internetā attīstās ļoti strauji. Cilvēkiem, kam trūkst laika un vēlēšanās ilgi staigāt pa veikaliem un meklēt vajadzīgo preci, internets ir kļuvis par izvēli Nr.1. Bez tam, ar interneta veikala palīdzību mūsu somas kļūst plaši pieejamas – gandrīz jebkurā pasaules valstī potenciālie pircēji var mūs atrast, apskatīties, izvēlēties un pasūtīt. Viegli un ātri."

Pašlaik notiek darbs pie otra fotosomas modeļa izstrādes, kā arī tuvajā nākotnē ir plānots radīt arī vīriešu līniju. Somas tiek ražotas Latvijā, bet ražošanā tiek izmantota dabīgā āda no Vācijas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV