Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Rīgā tiks atvērts jauns OASIS veikals

Aija Baumane, 31.05.2011. 12:55

2. jūnijā plkst. 10.00 durvis vērs jauns Londonas zīmola OASIS sieviešu apģērbu un aksesuāru veikals, kas atradīsies t/c Galerijā Centrs 3.stāvā.
Rīgā tiks atvērts jauns OASIS veikals

Kā stāsta Diāna Čivča, Mos veikalu tīkla Latvijā vadītāja, „mums ir patiess prieks atklāt kopumā jau devīto tīkla veikalu, bet otro OASIS apģērbu veikalu Latvijā. Esam sagādājuši visiem atklāšanas dienas apmeklētājiem īpašus pārsteigumus, kurus ir sarūpējuši mūsu sadarbības partneri MAYBELLINE NY, GOLDWELL Latvija un PURE CHOCHOLATE! Atklāšanas dienā visai OASIS kolekcijai būs svētku atlaides."

Atklāšanas dienā tiks piedāvātas vairāk nekā 2000 modes preces. OASIS pārsteidz ar vairākām izcili pārdomātām kolekciju līnijām, kas raksturo modes pasaules aktuālākās nianses. OASIS kolekcijas radītas aktīvām, neatkarīgām un sabiedriskām sievietēm, kuras mīl ceļot un izbaudīt brīvo laiku gan vienatnē, gan kopā ar draugiem. OASIS piedāvā sievietēm apģērbus un aksesuārus, kuru kvalitāte un dizains spēj pārsteigt ikvienu modes baudītāju. Izskatīties lieliski - tas ir OASIS apģērbu valkātājas dzīves stils.

Jaunais veikals būs 130 kvm. Plašs, tajā strādās pieci darbinieki. „Zīmola Oasis veikals īpaši iederēsies t/c Galerija Centrs, jo ir elegants, mūsdienīgs un ar savu šarmu. Nešaubos, ka šis būs viens no t/c Galerija Centrs apmeklētākajiem veikaliem," komentē D. Čivča.

OASIS sāka savu darbību 1991. gadā un piedzīvoja strauju izaugsmi līdz 284 tirdzniecības vietām Apvienotajā Karalistē un Īrijā. Šodien OASIS strauji ienāk arī Eiropas modes galvaspilsētās. Pašlaik atvērti jau 58 veikali ārpus Lielbritānijas. Savus panākumus zīmols OASIS balsta uz vairākiem faktoriem – bagātīgu krāsu gammu, oriģinalitāti un produkta ekskluzivitāti. OASIS veikali ir īpaši ar savu iekārtojumu, kas atgādina Oksfordas ielas 'boutique' modes preču veikaliņus. Interjers veidots harmonijā ar sievišķīgo OASIS būtību, kas pamanāma jau skatlogu noformējumā un izstaro aktuālākās modes tendences.

MOS veikalu tīkls apvieno 5 zīmolus – OASIS, KAREN MILLEN, MANGO, JENNYFER un PARFOIS - kopā 12 veikalus Rīgā un Tallinā. Tie ir zīmoli, kas uzrunā dažādas paaudzes, dažādu dzīves stilu un interešu cilvēkus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV