Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Radītas personalizētas pludmales čības

Ideju druka, 15.06.2011. 12:23 | komentāri (1)

Bijušā basketbola kluba „ASK" karsējmeitene Andra Ašmane izveidojusi uzņēmumu, kurš piedāvā unikālu produktu Latvijas tirgū - personalizētas pludmales čības (flip-flops). No aptuveni 200 uzņēmumiem, kuri Latvijā nodarbojas ar apdrukas pakalpojumiem „Ideju druka" ir vienīgie, kuri Latvijā piedāvā šādu pakalpojumu.
Radītas personalizētas pludmales čības

Sarežģītajā Latvijas uzņēmējdarbības vidē vērojamas pozitīvas pārmaiņas un ne visi meklē laimi kaimiņu zemēs, bet tepat Latvijā atrod nišu, kurā attīstīties. Sākot ar jūniju uzņēmums „Ideju druka" ir pirmais un vienīgais uzņēmums Latvijā, kurš piedāvā izgatavot unikālas pludmales čības ar personalizētu dizainu, turklāt, sākot no viena eksemplāra.

Uzņēmuma dibinātāja un īpašniece Andra Ašmane ir Latvijā zināma kā ilggadēja bijušā basketbola kluba „ASK" un vēlāk arī basketbola kluba „Barons" karsējmeitene. Uzņēmumu „Ideju druka" Andra kopā ar savu dzīvesbiedru izveidoja 2010.gada sākumā un tā pamatdarbība ir reklāmas materiālu izgatavošana. Neilgās darbības laikā uzņēmums ir kļuvis par nopietnu konkurentu jau ilgi pastāvošajiem Latvijas apdrukas uzņēmumiem, jo ir spējīgs piedāvāt vienas no zemākajām cenām augstas kvalitātes apdrukas pakalpojumiem, saglabājot individuālo pieeju katram klientam. Jebkuru preci ir iespējams pasūtīt sākot ar vienu vienību, tikai daži uzņēmumi Latvijā piedāvā šādu iespēju. Katru dienu uzņēmums rada arvien jaunus un oriģinālus dizainus, papildina produktu klāstu un pielieto savas radošās idejas katra pasūtījuma veikšanai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV