Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Latviešu dizainere atklās rotu veikalu klubā Dstyle

Liene Renckulberga, 16.06.2011. 10:59

Klubā/restorānā Dstyle, Vecrīgā, Skārņu 9, 18. jūnijā plkst. 23:00 tiks atklāts stilīgs veikals, kurā tiks prezentētas zīmola Lienes Renckulbergas Jewelry Design unikālās rotaslietu kolekcijas. No sestdienas ikviens interesents varēs aplūkot un iegādāties krāšņās rotaslietas klubā Dstyle. Ilgi gaidītais veikals tiks oficiāli atklāts ar grandiozu ballīti, kas turpināsies līdz pat rītam.
Latviešu dizainere atklās rotu veikalu klubā Dstyle

Jaunais veikals atradīsies pašā Vecrīgas sirdī un būs atvērts apmeklētājiem visas dienas garumā.

Slavenā DJ Ella un uzņēmēja Santa Kola izvēlas nēsāt rotaslietas no Lienes Renckulbergas jaunās kolekcijas, tāpēc nav brīnums, ka pirmais veikals būs tieši klubā Dstyle. Arī jaunajā Ellas video klipā, kas nesen tika filmēts uz jahtas būs redzamas dizaineres Lienes radītās rotaslietas.

Liene Renckulberga ir dizainere, kas Latvijā izveidojusi savu rotaslietu zīmolu ar jaunu un provokatīvu stilu. Dizainere mīl un ciena modes pasauli, tāpēc veido rotaslietas, kas sajūsmina ne tikai apkārtējos, bet arī viņu pašu. Viņa aktīvi seko modes aktualitātēm un izmanto jaunākās tendences rotu veidošanā. Lienes Renckulbergas dizaina rokraksts izceļas ar masīvām, uzkrītošām rotaslietām, kas ir kļuvušas ļoti iecienīts sieviešu vidū.
Rotaslietas izskatās satriecoši gan ar košu vasaras apģērbu, gan pavadot laiku pludmalē vai kādā smalkā ballītē.

Pavisam nesen notika Lienes Renckulbergas spilgtā modes skate, kurā apmeklētāji varēja iepazīties ar jauno rotaslietu kolekciju. Dizainere vēlas iedrošināt sievietes būt pamanāmām un nebaidīties izcelt savu individuālo stilu!

www.lienerenckulberga.com
http://www.facebook.com/Renckulberga
http://twitter.com/Renckulberga
http://www.draugiem.lv/most-wanted-style/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV