Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

MAMMU jaunās kolekcijas atklāšana

Linda Vīksne, 30.06.2011. 09:38

Sociālais bizness* MAMMU ielūdz uz jaunās kolekcijas atklāšanas pasākumu trešdien 6.jūlijā modes veikalā un bārā „Pērle" Tērbatas ielā 65 no plkst.20.00. Pasākumā uzstāsies Toms Grēviņš, Elvi Soulsystems un Milkmagic, kā arī būs citi pārsteigumi no galvenajiem pasākuma atbalstītājiem – Radio 101 un Mini Cooper.

Jaunās kolekcijas autore Hayda iedvesmojusies no astoņdesmito gadu Olimpisko spēļu tērpiem un radījusi līdz šim sportiskāko MAMMU šaļļu kolekciju. Šī iemesla dēļ arī pasākums solās būt gana sportisks un aktīvs, veltīts galvenokārt veselīgam dzīvesveidam un tā popularizēšanai. Pasākuma laikā darbosies MAMMU sporta bārs, kurā viesiem tiks piedāvāta īpaša svaigi spiestu sulu un kokteiļu izvēle, kā arī iespēja piedalīties MAMMU sporta izaicinājumos un iegūt savā īpašumā šalli no jaunās MAMMU kolekcijas un vērtīgas balvas no Mini Cooper.

Gaidīsim Jūs modes veikalā un bārā „Pērle" 6.jūlijā no plkst.20.00!

*Sociālais bizness apvieno tradicionāla biznesa principus ar nevalstisko organizāciju radīto sabiedrisko labumu. MAMMU ir pirmais sociālā biznesa projekts Latvijā, kurš darbojas pēc Grameen principiem, kas nozīmē, ka MAMMU organizatoriskā struktūra atšķiras no peļņu maksimizējoša biznesa, jo mērķis ir radīt sociālu labumu tām mātēm, kuras iesaistītas šajā projektā, un iegūtā peļņa tiek no jauna ieguldīta uzņēmumā, nodrošinot tā patstāvību un ilgtspēju.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV