Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijas tirgū ienāk elektroniskās ūdens pīpes

Elīna Fūrmane/ Dj Ella, 05.07.2011. 11:20

Dstyle un Triple Halo ielūdz uz vērienīgu pasākumu 8. jūlijā pl. 23:00 klubā Dstyle, kurā tiks azīmēta elektronisko ūdenspīpju un citu TripleHalo™ produktu ienākšana Latvijas tirgū. Halooka™ ir pasaulē pirmā elektroniskā ūdens pīpe, kura ir novatoriski veselīgāka attiecībā pret tradicionālo ūdens pīpi.
Latvijas tirgū ienāk elektroniskās ūdens pīpes

Prezentācijas pasākumā viesi par brīvu vārēs baudīt TripleHalo™ produktus. Par mūziku rūpēsies dīdžeji Markus Riva un DJ Ella, savukārt acis priecēs Dstyle dejotāju šovs un bārmeņu šovs. Galdiņu rezervācijai zvanīt: 27887771. Pasākuma apmeklēšanai viesus lūdzam pieteikties iepriekš Dstyle Facebook profilā: http://www.facebook.com/event.php?eid=209736802403625.

Elīna Fūrmane: „Dstyle ir vieta, kas roku rokā iet ar jaunākajām tendencēm modes un stila jomā, tādēļ turpmāk šeit apmeklētājiem piedāvāsim inovatīvās Halooka ūdens pīpes. Sarkanais paklājs, fotogrāfu zibšņi un zvaigžņu cienīga atmosfēra 8. jūlija naktī apžilbinās Dstyle apmeklētājus. Sajūtas būs gluži kā kādā no Londonas smalkākajiem nakts klubiem, kuros TripleHalo™ produkti jau ir pazīstami ikvienam."

Halooka™ ūdenspīpe ir patiesi skaists mākslas darbs. Tās augšējā daļā esošais kristāls (iegūts turpat, kur Swaroski) un titāna korpuss ir tas, kas atspoguļo tās grezno dabu. Halooka™ ir pirmais no TripleHalo™ produktiem, kuram sekos arī citi Latvijā neredzēti produkti, kuros joprojām būs jūtama kaisle pēc tehnoloģijām un jauninājumiem.

TripleHalo™ produkciju raksturo zinātnes, inovatīvu tehnoloģiju, veselīga dzīvesveida koncepcijas un modes stila apvienošana. Produktu garšas un nikotīns ir ražotas un iegūtas no augstākās kvalitātes 100% dabiskajām sastāvdaļām un augiem. Ūdenspīpju garšas ir piesātinātas un patiesas. To sastāvā ir tikai ūdens un 5 ēdami augļu ekstrakti.

TripleHalo Ltd. ir vadošais līderis un vienīgais Eiropā (UK Londona) reģistrētais uzņēmums, kas izstrādā elektronisko inhalatoru produktus. TripleHalo™ elektroniskās inhalācijas ierīces koncepcija tika dibināta 2005. gadā ar mērķi veikt vispasaules mēroga informēšanu par smēķēšanas kaitīgumu, kā arī risinātu problēmas, kas saistītas ar smēķēšanas aizliegumu publiskās vietās.

Visur, kur TripleHalo ieņem vadošo pozīciju, pārējie var tikai viņiem sekot. Kompānijas izstrādāto produktu koncepcijā tiek ievēroti 3 principi, kuri iekļauti 3 vienkāršos oreolos (kuri uzskatāmi redzami kompānijas logotipā). Katram no šiem oreoliem ir skaidrs mērķis un sasniegums, ko jānodrošina izmantotajai tehnoloģijai. 1. Oreols (Halo) – princips: „Tam jābūt labākam jums", 2. Oreols (Halo): „Tam jābūt labākam cilvēkiem jums apkārt", savukārt 3. Oreols (Halo) norāda: „Tam jābūt labākam pasaulei un apkārtējai videi".

TripleHalo™ ir kļuvis ļoti populārs izklaides kultūrā. Ūdenspīpes ir pieejamas vairākās Londonas un citās pasaules VIP klases izklaides vietās, tādas kā Cirque de soir, Funky Buddha, Bond, May Fair Hotel London, Movida, Jet Black, u.c.. Šos produktus iecienījušas tādas slavenības kā Snoop Dogg, Darke, Ironic, Aston Merrygold, Cam'ron, Chipmunk, Dave Courtney, Djibril Cisse, Gabriel Rodrigues dos Santos, Jazzy Phe, Dallas Austin, Martin Offaih, Steve Gordon u.c..

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV