Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Atbrīvoties no liekā svara palīdzēs konfektes

Edgars Bodnieks, 13.07.2011. 13:54

No šīs nedēļas aptiekās Latvijas patērētājiem ir pieejams 100% dabīgs un pasaulē atzīts līdzeklis apetītes ierobežošanai un liekā svara samazināšanai ApetitKontrol. Kā parādīja šī gada sākumā Sabiedrības Veselības Institūta Latvijā veiktais pētījums par liekā svara problemātiku, cilvēki netic, ka lieko svaru var būtiski samazināt tikai uzlabojot savus ikdienas paradumus un tāpēc neizmanto pat visvienkāršākās svara samazināšanas metodes. Tajā pat laikā liekais svars ir kļuvis par nopietnu problēmu sabiedrībā un skaitļi ir šokējoši – pēc Veselības ekonomikas centra datiem pagājušā mācību gada sākumā liekais svars bija jau 22,8% pirmās klases skolēnu.
Atbrīvoties no liekā svara palīdzēs konfektes

ApetitKontrol rada sāta sajūtu, attiecīgi samazinot patērēto produktu daudzumu. Cilvēks tievē nevis tāpēc, ka ēstu konkrēto preparātu, bet gan tāpēc, ka vienkārši sāk mazāk ēst sev ierastos produktus. Bada sajūtas sekas ir pārēšanās. Pārēšanās sekas ir liekais svars. Lai izvairītos no pieņemšanās svarā, ir jāizvairās no stipras bada sajūtas. Lai samazinātu objektīvi nepamatotu un vairāk uz ieradumiem balstītu bada sajūtu, Šveicē ir izstrādāts līdzeklis ApetitKontrol. ApetitKontrol palīdz ne tikai notievēt, bet arī attīra organismu no kaitīgām vielām un toksīniem, normalizē vielmaiņu, bagātina ķermeni ar vitamīniem un minerālvielām. Galvenais – šis produkts ir 100% dabīgs, tajā nav nekādu ķīmisku vielu. ApetitKontrol ļauj ietaupīt laiku, jo atšķirībā no vecajām svara zaudēšanas metodēm, konfekšu lietošana ir viegla, ātra un iedarbīga. ApetitKontrol nav neciešama diēta ar pastāvīgu bada sajūtu, tā ir intuitīva ēšana, pilnvērtīga organisma barošana, kas ļauj kontrolēt apetīti un lietot uzturā mīļākos produktus, tikai mazākā daudzumā. Gadu gaitā pieaugušam cilvēkam normālai un pilnvērtīgai dzīvei ir nepieciešams arvien mazāks ēdiena daudzums. ApetitKontrol palīdzēs atrast nepieciešamo līdzsvaru starp ēšanu un pārēšanos.

ApetitKontrol košļājamās konfektes ar diētiskajām šķiedrām ir dabīgo uztura bagātinātāju jaunākā paaudze. Produkts ir izstrādāts Šveicē kompānijā Sankom. Tā efektivitāte ir klīniski pārbaudīta Šveices vadošajās medicīnas laboratorijās. Sastāvā ietilpst prebiotiskās šķiedras (oligofruktoze un inulīns), zaļās tējas ekstrakts, magnijs un vitamīni. Prebiotiskās cigoriņu šķiedras uzlabo zarnu floru un gremošanas trakta darbību, attīra zarnu traktu, veido "plakanā vēdera" efektu, kontaktā ar ūdeni ātri uzbriest kuņģī, aizpilda to un rada sāta sajūtu. Magnijs palīdz uzturēt muskuļu un nervu sistēmas normālu funkcionēšanu, veicina olbaltumvielu sintēzi organismā. To rekomendē cilvēkiem stresa situācijās, sportistiem. A, C un E vitamīni ir dzīves spēka un enerģijas avots, spēcīgi antioksidanti, tie stiprina organisma aizsargspējas.

ApetitKontrol sava dabīgā sastāva dēļ ir iecienīts svara samazināšanas līdzeklis Holivudā, tas ir Oskara balvu pasniegšanas ceremonijas oficiālo dāvanu sarakstā. Šis Sankom produkts ir ieguvis Zelta medaļu kategorijā Labākais diētas produkts Pasaulē lielākajā dabīgo produktu izstādē Kalifornijā.

www.apetitkontrol.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV