Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

3000 Latvijas meitenes peldkostīmos "Cosmopolitan" fotosesijā

Izdevniecība "Lilita", 18.07.2011. 13:09

23. jūlijā Dzintaru pludmalē jau otro gadu pēc kārtas notiks "Cosmopolitan Bikini Bash" – lielākā peldkostīmu fotosesija vienlaicīgi ar pludmales ballīti. Jau vairāk nekā 3000 Latvijas daiļā dzimuma pārstāves ir pieteikušās bikini peldkostīmos pludmales smiltīs veidot vārdu "Cosmo".
3000 Latvijas meitenes peldkostīmos "Cosmopolitan" fotosesijā

Dienas galvenais notikums būs fotosesija. Tās sākums ieplānots plkst 12:00. Tūkstošiem Latvijas daiļā dzimuma pārstāves, tērptas vienādos bikini peldkostīmos, pludmales smiltīs izveidos vārdu "Cosmo". Izveidotais vārds tiks fotografēts no gaisa. Būs gan speciālā lidmašīna, gan arī augsts pacēlājs.

Žurnāla "Cosmopolitan" latviešu izdevuma redakcija cer, ka Latvijai ir visas iespējas labot līdzšinējo Ginesa rekords, kurš pieder Serbijai - tur "Cosmo" vārdu veidoja 2353 sievietes bikini peldkostīmos.

"Cosmopolitan" komanda ir pārliecināta – Latvijas sievietes arī šogad spēs pierādīt, ka ir pietiekami atraktīvas un bezbailīgas, lai pārspētu pasaules rekordu ar vislielāko bikini tērpto sieviešu skaitu vienā fotosesijā.

Līdzdalība fotosesijā un arī ballīti ir bez maksas. Turklāt meitenes, kuras būs reģistrējušās interneta lapā www.cosmo.lv/bikinibash2011 un ieradīsies ballītē pirmās, saņems īpašas dāvanas – ekskluzīvu Bikini Bash peldkostīmu no "D-Light" un "Avon" kosmētikas komplektu.

Paralēli rekorda uzstādīšanai meitenes un līdzi atnākušie draugi varēs izklaidēties, baudot dažādu mūziķu priekšnesumus. Plānots, ka pasākumā uzstāsies tādi mūziķi un grupas kā Laime Pilnīga, Lady's Sweet, Mario & Vidis feat, Jazzu Live, Triānas Parks, DJ Rudd, Toms Grēviņš. Kā ballītes īpašais viesis būs house dziedātājs Stewe Edwards, kurš iedziedājis arī klubu hitu World Hold On.

"Cosmopolitan Bikini Bash" notiks vienā dienā ar referendumu par Saeimas atlaišanu un pasākuma rīkotāji uzskata, ka lielās politikas norises tam netraucēs, gluži pretēji, "Cosmopolitan Bikini Bash" būs jo vērtīgāka tām daudzajām Latvijas jaunajām sievietēm, kuras vēlas palikt uzticīgas saviem ideāliem - būt brīvas, jautras, drošas, bezbailīgas un, protams arī sievišķīgas.

"Cosmopolitan Bikini Bash" notiks arī vienlaicīgi ar konkursa "Jaunais Vilnis" sākumu, tādējādi piesaistot gan atpūtnieku, gan arī mediju papildus uzmanību.

Karstākā vasaras ballīte "Cosmopolitan Bikini Bash" notiks ar alus kokteiļa "D-Light" atbalstu. Pasākuma dalībniecēm "D-Light" sarūpēs īpašo dāvānu - ekskluzīvos Bikini Bash peldkostīmus, tādējādi nodrošinot, ka visas dalībnieces fotosesijas laikā būs vienādi ģērbtas. Alus kokteilis "D-Light" būs arī kā galvenais atspirdzinājuma avots pasākuma dalībniekiem.

Pirmā "Cosmopolitan Bikini Bash" ballīte Latvijā notika 2010. gadā. Tolaik tika likti pamati tam, lai Latvijas sievietes citu gadu pārspētu pasaules rekordu, kā arī panāktu, ka meiteņu ilgi gaidītais pasākums iegūtu ikgadējas ballītes statusu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV