Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Dziedātāja Emi atver modes preču veikalu

Ilze Repša, 18.07.2011. 16:55 | komentāri (2)

15. jūlijā dziedātāja Emi, piepildot savu ilgi loloto sapni, atvēra apģērba veikalu ''Fashion Fiva''. Tas ir mūsdienīgs interneta veikals sievietēm, kurām patīk interesantas, stilīgas drēbes ar odziņu. „Fashion Fiva" klāstā ir drēbes un apavi, kas ļaus jebkurai mūsdienīgai sievietei izcelties un izskatīties vienmēr labi jebkurā dzīves situācijā.
Dziedātāja Emi atver modes preču veikalu

Dziedātāja Emi stāsta, ka apģērbu izvēlē ne tikai kvalitāte un oriģinalitāte ir prioritāte, bet arī demokrātiskas cenas, kuras ir zem tirgus cenas. Sortimentā ir arī pavisam ekskluzīvi apğērba modeļi, kas tiek pārdoti vienā eksemplārā.

"Veikals ir mans sens sapnis. Man vienmēr ir paticis viss, kas saistīts ar modi – apģērbs, aksesuāri, kurpes... Ideja dzima jau sen, bet viena pati nevarēju atļauties atvērt veikalu līdz kādu dienu runāju ar savu draudzeni Ilzi Repšu un izrādās, ka viņai tas arī ir neizlolots sapnis. Tā mēs nolēmām, ka veikalu vērsim kopā vaļā. Pagaidām veikals ir tikai interneta vietnē www.fiva.lv, bet drīzumā doma ir atvērt arī pašu veikalu. Mūsu veikals noteikti atšķirās ar savādāku drēbju klāstu un ļoti labām cenām. Drīzumā ir arī plānots prezentēt mūsu pašu dizainētos apģērba gabalus, kuriem skices jau ir gatavas tikai jāsāk šūt," saka Emi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV