Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Latvijas bārmeņi mācās pie viena no pasaulē labākajiem bārmeņiem – Salvatores Kalabreses

Lelde Sāre, 26.07.2011. 14:30

„Jaunā viļņa" gaidās Latvijas labākie bārmeņi šīs nedēļas sākumā „Hotel Jūrmala SPA" apguva meistarklasi vairāku īpašu kokteiļu pagatavošanā. Paraugstundu pasniedza pasaulē augstu novērtētais bārmenis Salvatore Kalabrese (Salvatore Calabrese). Līdz ar kolēģiem no Igaunijas pašmāju bārmeņi apguva astoņu jaunu kokteiļu pagatavošanu, kurus, iespējams, varēs nobaudīt Jūrmalas un Rīgas restorānos un bāros arī „Jaunā viļņa" laikā.
Latvijas bārmeņi mācās pie viena no pasaulē labākajiem bārmeņiem – Salvatores Kalabreses

Galerijas:

Kopumā itāļa S.Kalabreses vadītā meistarklase norisinājās divas stundas, kuru laikā, asistējot brāļiem Andrim un Ingum Reizenbergiem, S.Kalabrese atraktīvā veidā demonstrēja vairāku jaunu, paša radītu kokteiļu pagatavošanu. Viens pēc otra tika uzburti un nodoti degustācijai „Citrus Touch", „Russian Heart", „The Elit Kiss", „Applik Delight", „Stoli Spicy Fifty", „Maestro" un citi dzērieni, kuru sastāvā izmantoti dažādi degvīna „Stolichnaya" veidi.

Meistarklases ietvaros slavenais bārmenis, kurš sācis darboties viesmīlības nozarē jau 11 gadu vecumā 1966.gadā, ar Latvijas un Igaunijas kolēģiem dalījās arī darba pieredzē un atklāja viņiem dažādus knifus kokteiļu pagatavošanā un pasniegšanā.

Pēc meistarklases ikviens klātesošais viesmīlības nozares pārstāvis saņēma S.Kalabreses parakstītu apliecinājumu. Pasaulē atzītā bārmeņa viesošanās Latvijā ir liels gods, jo S.Kalabrese, kurš tiek dēvēts arī par „The Maestro", ir novērtēts dažādās ar viesmīlību saistītās sfērās un ir saņēmis daudz apbalvojumu. Tāpat viņš ir apkalpojis arī tādas pasaulē labi zināmas personības kā, piemēram, leģendārās grupas „The Rolling Stones" dalībnieku Miku Džegeru (Mick Jagger), žurnāla „Playboy" dibinātāju Hjū Hefneru (Hugh Hefner), aktierus Silvestru Stalloni (Sylvester Stallone) un Robertu de Niro (Robert De Niro), soula mūzikas meistaru Stīviju Vonderu (Stevie Wonder) un citus.

S.Kalabrese ir arī vairāku grāmatu autors. Slavenais bārmenis ir bijis Lielbritānijas Bārmeņu ģildes prezidents, taču patlaban vairāk laika velta savam sadarbībā ar zīmolu „Playboy" atvērtajam klubam „Salvatore at Playboy Club London". Līdztekus viņš darbojas arī kā konsultants dažādiem īpašiem zīmoliem, tostarp „Stolichnaya".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV