Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Prezentēs īpaši sievietēm paredzētu 2012. gada kalendāru

Liene Ratniece, 04.08.2011. 10:15 | komentāri (4)

12. augustā plkst. 22.00 klubā/restorānā "Dstyle" tiks rīkota kalendāra "12+" prezentācija. Tās laikā būs iespēja tikties ar kalendārā sastopamajiem puišiem klātienē.
Prezentēs īpaši sievietēm paredzētu 2012. gada kalendāru

Lai priecētu sievietes visu nākošo gadu, 12 spēcīgi puiši ir ne tikai piekrituši tikt iemūžināti sievietēm paredzētā kalendārā, bet piekrituši arī izģērbties. Kalendāra prezentācijas laikā par puišiem būs iespējams uzzināt ko vairāk, un viņi atklās ne tikai savas personības... Vakara gaitā visas apmeklētājas sagaidīs dažādi pārsteigumi, savukārt vienai laimīgajai apmeklētājai būs iespēja ar kādu no puišiem iepazīties tuvāk.

Pēc pasākuma sievietes noteikti vēlēsies 2012. gadu pieredzēt pēc iespējas ātrāk un vēlēsies to darīt kopā ar "12+".

Pati kalendāra autore, Alīna Dukāte, savu ideju un tās rezultātā radušos kalendāru sievietēm skaidro „mans mērķis bija sievietēm parādīt vīrieša spēku un novirzīt sieviešu domas no 2012. gada, kas saistīts ar pasaules galu. Rezultātā tika radīts "12+", kurš ne tikai atgādina sievietēm par to, ka mēs varam paļauties uz saviem spēcīgajiem vīriešiem, bet dara to 365 dienas gadā."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV