Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Brīvdomīgākā apģērbu konceptveikala „Paviljons" restartēšana

Elīza Ceske, 24.08.2011. 12:07

Ceturtdien, 25.augustā plkst. 19.00 veikalā „Paviljons" (t/c Domina, Ieriķu 3) notiks brīvdomīgākā apģērbu konceptveikala restartēšanas pasākums ar dažādiem pārsteigumiem un jauninājumiem. Svinot divu gadu jubileju, „Paviljons" arī atrādīs rudens/ziemas kolekcijas, kuras tiks demonstrētas mini modes skatē.
Brīvdomīgākā apģērbu konceptveikala „Paviljons" restartēšana

Saistībā ar telpu maiņu un paplašināšanos „Paviljonam" piepulcējies restorāns „Dorian Gray" ar mini tējnīcu, kā arī neliela kino filmu istaba, lai cilvēki, atrodoties tirdzniecības centrā, varētu nesteidzīgi nobaudīt kādu našķi un labu filmu. Veikalam ir pievienojušies arī vairāki jaunie mākslinieki no Latvijas Mākslas akadēmijas - iecienītie „Rīgas krekli" un citi mākslas radītāji.

„Paviljons" ir 2009.gada atklājums, kas sevi pieteicis visai spoži un kareivīgi. Tas radies veiksmīgas Latvijas Mākslas akadēmijas jauno modes mākslinieku un t/c „Domina" sadarbības rezultātā. Sākotnēji tā bija modes skate Vidzemes tirgus gaļas paviljonā, kam turpinājums bija nedēļu ilgs showroom, bet visbeidzot durvis vēra arī veikals „Paviljons".

„Paviljons" nebūt nav tikai veikals – tas sevi apliecina kā zīmols dažādos pasākumos, piemēram, „Riga Fashion Week", „Moment" u.c.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV