Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Bindemanis, Zālīte un Dīcis izmēģina ekoloģisko veloblenderi

Līva Jēgere, 25.08.2011. 09:58

Vakar, 24. augustā, Fazenda Bazāra pagalmā multimākslinieks Kaspars Bindemanis, Dailes teātra aktieri Artūrs Dīcis un Mārtiņš Počs, kā arī operdziedātāja Evita Zālīte pirmie izmēģināja Electrolux izgudrojumu – veloblenderi, kas darbināms, minot pedāļus. Uzmīt kokteili varēja arī citi Rīgas iedzīvotāji un viesi, vecākā dalībniece bija 65 gadu vecā omīte no Bauskas.
Bindemanis, Zālīte un Dīcis izmēģina ekoloģisko veloblenderi

„Electrolux eksperti ir pārliecinājušies, ka katrā ikdienas solī varam ne tikai ietaupīt dabas resursus, bet arī samazināt ikmēneša izdevumus par elektrību, gāzi un ūdeni. Salīdzinot mūsdienu mājsaimniecības ierīces ar to priekštecēm pirms 15 gadiem, mūsdienu tehnika ļauj enerģiju ieekonomēt par 30%. Radot veloblenderi, vēlamies, lai iedzīvotāji aizdomājas par šiem jautājumiem," atklāj Electrolux Latvia direktors Eduards Reneslācis.

Pirmais veloblenderi izmēģināja dabai draudzīgais multimākslinieks Kaspars Bindemanis, pagatovojot vegānu kokteili no Latvijā izaudzētām avenēm un kazenēm. Veloblendera maratonu turpināja Dailes teātra aktieri Artūrs Dīcis un Mārtiņš Počs, izmēģinot to gan uz vietas, gan apbraukājot Baznīcas ielas kvartālu. Operdziedātāja Evita Zālīte novērtējot ierīci, uzsvēra tā labumu tieši sievietēm, jo tā esot iespēja nomest svaru, gatavojot veselīgus kokteiļus.

Jau 1. septembrī veloblenderis būs pieejams ikvienam interesentam Kalnciema ielā – tradicionālajos ceturtdienas tirdziņos, kā arī Fazenda Bazāra pagalmā, kur varēs šo ierīci izmēģināt. Savukārt 10. septembrī, Baltajā naktī, no plkst. 18.00 līdz pusnaktij Electrolux veloblenderi varēs izmēģināt ērmriteņu izstāžu zāle-muzejā "Velozaurs" Andrejostā. Plašāk – šeit.

Uzziņai:

Electrolux ir pasaules līderis mājsaimniecības ierīču un profesionālo ierīču ražošanā, kura izstrādājumus ik gadu pērk vairāk nekā 40 miljoni pircēju 150 valstīs. Electrolux fokusējas uz inovatīvu produktu ražošanu, īpašu vērību pievēršot pārdomātam dizainam, pamatojoties uz patērētāju prasībām, lai tos novērtētu gan cilvēki savās mājās, gan profesionāļi – darbavietās. Electrolux produktu klāstā ietilpst ledusskapji, trauku mazgāšanas mašīnas, veļas mašīnas, plītis, kondicionieri un mazā sadzīves tehnika, piemēram, putekļu sūcēji, kas tiek pārdoti ar tādām iecienītām preču zīmēm kā Electrolux, AEG, Eureka un Frigidaire. 2010. gadā Electrolux ieņēmumi bija 106 miljardi eiro un uzņēmumā strādāja 52 000 darbinieku. Lai iegūtu plašāku informāciju, apmeklējiet http://newsroom.electrolux.com/lv/.

Foto: Kaspars Bindemanis. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV