Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Veikals „Paviljons" divu gadu dzimšanas dienu svin ar pārcelšanos uz plašākām telpām

Elīza Ceske, 26.08.2011. 11:31

Vakar, 25.augustā, tirdzniecības centrā „Domina" notika pārsteigumiem bagāts brīvdomīgākā apģērbu konceptveikala „Paviljons" restartēšanas pasākums. Svinot divu gadu jubileju, „Paviljona" viesi tika iepazīstināti ar jaunām, plašākām veikala telpām, pašmāju modes mākslinieku radīto rudens/ziemas kolekciju, kā arī vairākiem jauninājumiem – „Dorian Gray" mini tējnīcu un filmu istabu.
Veikals „Paviljons" divu gadu dzimšanas dienu svin ar pārcelšanos uz plašākām telpām

Restartēšanas pasākuma laikā „Paviljona" draugiem un modes baudītājiem bija iespēja pirmajiem iepazīties ar jau atzinību guvušo un jauno Latvijas modes mākslinieku radīto rudens/ziemas sezonas kolekciju, kura turpmāk konceptveikalā būs pieejama ikvienam interesentam. Daļa no kolekcijas veikala atklāšanas pasākumā tika demonstrēta arī mini modes skatē.

Līdz ar konceptveikala paplašināšanos tam ir pievienojušies arī vairāki modes mākslinieki un zīmoli. Turpmāk „Paviljonā" būs iespēja iegādāties lieliskās modes dizaineres Ketas Gūtmanes tērpus no jaunās kolekcijas „Capsule", iecienītos „Rīgas kreklus", kā arī jaunās mākslinieces Lienes Dejus darinātos apģērbus. Tāpat īpaši izveidotajā Latvijas Mākslas akadēmijas stendā ikviens varēs iegādāties kādu no akadēmijas labāko studentu – jauno mākslinieku radītājiem apģērbiem.

Labas ziņas ir arī bērnu vecākiem – jaunajās konceptveikala telpās ir izveidots atsevišķs stūrītis Latvijas mākslinieku radītajiem bērnu apģērbiem, kuri turpmāk būs pieejami plašākā klāstā.

Saistībā ar paplašināšanos „Paviljonam" ir piepulcējies arī restorāns „Dorian Gray" ar mini tējnīcu, kā arī neliela kinofilmu istaba, lai cilvēki, atrodoties tirdzniecības centrā, varētu nesteidzīgi nobaudīt kādu našķi un labu filmu. Sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmijas projektu „Palāta 2011" atklāšanas pasākumā tika demonstrētas modes mākslas nodaļas studentu videofilmas.

„Paviljons" ir 2009.gada atklājums, kas sevi pieteicis visai spoži un kareivīgi. Tas radies veiksmīgas Latvijas Mākslas akadēmijas jauno modes mākslinieku un t/c „Domina" sadarbības rezultātā. Sākotnēji tā bija modes skate Vidzemes tirgus gaļas paviljonā, kam turpinājums bija nedēļu ilgs showroom, bet visbeidzot durvis vēra arī veikals „Paviljons".

„Paviljons" nebūt nav tikai veikals – tas sevi apliecina kā zīmols dažādos pasākumos, piemēram, „Riga Fashion Week", „Moment" u.c.

Jaunās „Paviljona" telpas atrodas tirdzniecības centrā „Domina" starp veikaliem „Cubus" un „Cipollino".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV