Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Durvis ver Baltijā lielākais DIESEL outlet's

Karīna Jermušs, 26.08.2011. 10:34

Šodien Latvijas un Baltijas pircējiem durvis ver THEO DIESEL - Baltijas valstīs lielākais un vienīgais DIESEL un DIESEL līnijas DSL55 outlet veikals, kurš atradīsies iepirkšanās centra „Sky&More" telpās, informē THEO Valdes priekšsēdētājs Rihards Rubenis.

25. augustā notikušajā preses konferencē R.Rubenis uzsvēra, ka šis notikums modes industrijā Latvijai ir nozīmīgs solis izaugsmes virzienā. „Ar katru šādu biznesa aktivitāti mēs pasaules modes namiem un industrijai kopumā parādam, ka Latvija ir gatava pieņemt kvalitatīvus, pasaulē populārus un atzītus zīmolus," uzrunā teica R.Rubenis, papildinot, ka THEO DIESEL atvēršana ir apliecinājums tam, ka labi zināmi zīmoli arī cenu ziņā ir pieejami katram strādājošam cilvēkam un tas nav tikai elites prieks iepirkties šādos veikalos.

„Latvijas cilvēki, ceļojot pa pasauli, nu jau ir sapratuši, ka labs zīmols nav tikai „izrādīšanās", bet tā ir servisa, kvalitātes un stila garantija," tā R.Rubenis.

I/c Sky & More Marketinga vadītāja Karīna Jermušs savā uzrunā uzsvēra, ka Sky & More ir pagodināti par iespēju saviem apmeklētājiem piedāvāt šāda zīmola veikalu. „Mēs, klientu atlasē, īpašu uzmanību pievēršam, lai piedāvātā produkcija būtu kvalitatīva un sadarbības partnera stils un produkcijas stils atbilstu kopēja i/c konceptam, kas paredz nodrošināt apmeklētāju harmonisku, kvalitatīvu un patīkamu baudījumu i/c ietvaros," skaidroja K.Jermušs.

Veikals THEO DIESEL piedāvās maksimāli plašu produkcijas klāstu, īpaši akcentējot to, ka būs pieejami visi apģērbu un apavu izmēri. Jaunajā veikalā produkcija vidēji būs par 40% lētāka nekā citos DIESEL veikalos Eiropā.

I/c Sky & More pastāv kopš 2007.gada, piedāvājot saviem apmeklētājiem iespēju iegādāties augstas kvalitātes preces, tai skaitā pasaulslavenus zīmolus, par pieņemamām cenām. Sky & More izceļas ar mājīgu atmosfēru, pieklusinātu un nomierinošu mūziku, radot nesteidzīgu vidi, kurā iepirkšanās process ir baudījums. Sky & More veikalos piedāvāto preču klāsts būtiski atšķiras no citu centru piedāvātā klāsta. Sky & More centra celtniecības platība ir 17 000m2, iznomājamā platība 11 000m2, autostāvvietu skaits un platība 570 vietas, 14310 m2. Centrs sevī ietver 61 veikalu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV