Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijā uzsākta visoriģinālāko cilvēku meklēšanu

Lelde Sāre, 01.09.2011. 13:18

Šodien arī Latvijā tiek uzsākta vērienīga starptautiska kampaņa - Stolichnaya Premium Vodka dodas apkārt zemeslodei īpašu personību meklējumos, lai atrastu visvisoriģinālākos cilvēkus un apbalvotu tos ar lieliskām balvām - iespēju 2012.gada sākumā apmeklēt Losandželosu un piedalīties unikālā Stoli ballītē slavenā Playboy dibinātāja Hjū Hefnera (Hugh Hefner) savrupmājā Playboy Mansion. Tāpat pasaules oriģinālākajiem cilvēkiem būs arī ekskluzīva iespēja piedzīvot pārdrošu un bezsvara stāvokļa lidojumu Zero-G lidmašīnā.
Latvijā uzsākta visoriģinālāko cilvēku meklēšanu

Līdz 15.oktobrim visoriģinālākie cilvēki tiks meklēti arī Latvijā! Par godu tam 2.septembrī no plkst. 22.00 kluba Just jumta terasē notiks kampaņas Stoli Original Casting atklāšanas pasākums. Tā laikā ikviens interesents ir aicināts pieteikties oriģinālo personību konkursam, ballītes laikā atbildot uz četriem jautājumiem. Kā oriģinālus cilvēkus sevi konkursam pasākuma laikā plānojušas pieteikt arī vairākas Latvijā labi pazīstamas radošas personības. Visus ballītes apmeklētājus gaida arī vairāki pārsteigumi!

Savukārt tie, kuriem nebūs iespēja ierasties Stoli ballītē, ir aicināti apmeklēt interneta vietni facebook.com/StoliLatvia, uzmeklēt konkursa sadaļu Stoli Original Casting un pārbaudīt savu oriģinalitāti, atbildot uz četriem konkursa atlases jautājumiem. Pēc 15.oktobra, ņemot vērā iesniegto atbilžu radošumu, īpaša žūrija izvēlēsies 10 finālistus, kuriem būs jāsagatavo savu oriģinalitāti apliecinoši video. Tie tiks izvietoti balsošanai interneta vietnē facebook.com/StoliLatvia – visaugstāk novērtētais video iesūtītājs varēs doties uz Playboy Mansion savrupmāju un piedzīvot pārdrošu un bezsvara stāvokļa lidojumu, izbaudot kosmiskas sajūtas ar Zero-G.

Marko Ferrari (Marco Ferrari), SPI Group mārketinga vadītājs, norāda: "Visoriģinālākie cilvēki ir pelnījuši visoriģinālāko degvīnu, tāpēc mēs vēlamies godināt un apbalvot mums lojālos līdzjutējus visā pasaulē. Sociālo mediju izmantojums piesaista Stoli auditoriju, un mūsu oriģinālā zīmola pozicionējuma paplašinājums šajā virzienā ir dabiska evolūcija. Savukārt partnerība ar Playboy ir bijusi veiksmīga un lieliski piestāv mūsu zīmolam."

Vairāk informācijas par oriģinālāko pasaules personu atlasi meklē facebook.com/StoliLatvia sadaļā Global Casting Call. Tas, kurš ir oriģinālākais cilvēks Latvijā, tiks paziņots 2011.gada 29.novembrī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV