Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Foto: Survival Kit 3: Modes Talka Baltajā naktī

EasyGet.lv, 13.09.2011. 10:19

Sestdien, 10. septembrī, Baltā nakts ietvaros festivālā Survival Kit 3 norisinājās modesTALKA.
Foto: Survival Kit 3: Modes Talka Baltajā naktī

Galerijas:

ModesTalkas ir pasākumi, kuros dalībnieki palīdz cits citam radīt jaunus tērpus un aksesuārus no drēbēm un dažādām lietām, kuras katrs var atrast savās mājās, bet vairs ikdienā neizmanto. modesTalkā tiek aktualizēts gan vides, gan radošās domāšanas aspekts – savas vecās lietas nevis izmest ārā, bet apdomāt, ko citu no tā varētu izveidot un to radīt, turklāt darot kopā ar citiem, šādā veidā mācoties viens no otra. modesTalka balstās uz vairākiem koprades principiem: Dalīšanās ar resursiem – iztīrām savus drēbju skapjus no drēbēm, kuras vairs nevalkājam un nesam tās uz modesTalku! Dalīšanās ar idejām – kā labāk, interesantāk, netradicionālāk, skaistāk? Dalīšanās ar zināšanām – kā to dabūt gatavu?

Festivālā Survival Kit 3 modesTALKA notika sestdien, 10. septembrī Baltās nakts ietvaros.

Rīkoja: HPP in Latvia un Recycled.lv. "Humana People to People in Latvia" ir nevalstiskā organizācija ar mērķi veicināt sabiedrības izpratni par attīstības jautājumiem, aicinot ikvienu indivīdu apzināties savu lomu mūsdienu pasaulē un uzņemties aktīvu un atbildīgu rīcību tās veidošanā. Recycled.lv ir dizaina grupas ZAFTE (dizaineres Ingrīda Zābere un Ināra Gauja) uzsākts projekts ar mērķi padarīt lietu atkārtotu izmantošanu prestižu, atraktīvu un filozofiski nozīmīgu.

Foto (c) Didzis Grodzs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV