Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

G-Star Raw atver otro veikalu Rīgā

Denija Lauva, 13.09.2011. 16:26

8. septembrī vienā no iecienītākajiem tirdzniecības centriem „Spice" durvis vēra jau otrais holandiešu zīmola apģērbu un aksesuāru veikals G-Star Raw.Jau kopš 1989. gada G-Star Raw modes pasaulē tiek atpazīts pēc inovatīvā un mūsdienīgā stila. Robežu paplašināšana džinsu materiāla izmantošanā, nepārtraukti eksperimenti un produktu attīstīšana nodrošina tam ievērojamu sekotāju skaitu pasaules mērogā.

Par godu šim notikumam 16.septembrī t/c Spice 1.stāvā norisināsies atklāšanas svētki, kuros piedalīsies Dj Ella un Marcus Riva, bet jau plkst. 19:00 ar savu jauno programmu uzstāsies grupa Triānas Parks, kas ir viena no pēdējā laika ekstravagantākajām Latvijas grupām un plašākai sabiedrības daļai ir pazīstama pēc saviem neordinārajiem šoviem „Eirovīzijas" valsts nacionālajos finālos ar dziesmām „Bye Bye" un „Call me any time you need a problem". Triānas Parks saņēmusi arī Modes federācijas apbalvojumu, kā gada stilīgākā grupa.

G-Star Raw visiem interesentiem piedāvās nelielu modes ieskatu rudens/ ziemas 2011 kolekcijā. Un patstāvīgajiem klientiem visas dienas garumā īpašas svētku atlaides.

Kā atzīst veikalu G -Star Raw vadītāja Denija Lauva - „Mēs esam ļoti priecīgi, ka par spīti vispārējiem ekonomiskiem apstākļiem, spējam būt finansiāli stabili un varam attīstīties, atverot jaunu veikalu, un novērtējam zīmola arvien plašāku atpazīstamību Latvijas apģērba tirgū".

G-Star Raw frančīzes veikali ir labākais paraugs, kā prezentēt pilnīgu vīriešu, sieviešu un aksesuāru kolekciju, tieši tādā atmosfērā, kas precīzi attēlo G-Star Raw brenda filozofiju. Neapstrādātu un raupju materiālu izvēle, kaislība uz džinsu un arhitekta skatījums uz apģērba radīšanu ir galvenās G-Star Raw brenda pazīmes. Neapstrādāts, tīrs un funkcionāls - šie pamatprincipi precīzi atspoguļojas gan kolekcijās, gan pašos G-Star Raw veikalos.

Apvienojot skarbu inteliģenci ar klasisku skaistumu, par G-Star Raw rudens/ziemas 2011 kolekcijas reklāmas sejām tika izvēlēti - amerikāņu mūziķis, aktieris un kino režisors Vincent Gallo (Buffalo 66) un britu kino un teātra aktrise Gemma Arterton (Quantum of Solace,Prince of Persia:The Sands of Time).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV