Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Skandāli un glamūrs - slavenību dzīve

EasyGet.lv, 22.09.2011. 11:28

24. septembrī, t/c „Galerija Centrs" sarunu šovā „Modes Brokastis" Dāvids un Elita Patmalniece uz sarunu aicinās grupas „Triānas Parks" solisti Agnesi Rakovsku, lai noskaidrotu, vai neordinārs izskats palīdz izlaust ceļu šovbiznesā un, cik patiesībā sabiedrību interesē slavenību privātā dzīve, informē Nords Porter Novelli projektu vadītāja Agnija Jankovska. Sarunas tiešraide internetā - http://mode.galerijacentrs.lv.
Skandāli un glamūrs - slavenību dzīve

„Agnese ir interesanta personība, ko cilvēki līdz galam vēl nav iepazinuši. Viņas skatuves tēls ir tikpat intriģējošs. Agnese ir sieviete hameleons, par to liecina viņas neskaitāmie un mainīgie skatuves tērpi. Man viņa asociējas ar latviešu Lady Gaga, vienmēr neprognozējama, bet pārliecinoša. Vai Agnese arī ikdienā ir tik izaicinoša un spilgta? Būs ļoti interesanti no pašas Agneses dzirdēt viedokli par šovbiznesu, vai tas maina cilvēku?" saka Dāvids.

Agnese Rakovska ir dziesmu autore un dziedātāja grupā „Triānas Parks". Vairākkārt piedalījusies Eirovīzijas nacionālajā atlasē, kur sadarbībā ar jaunajiem latviešu dizaineriem veidoti dažādi interesanti skatuves tēli. Divus gadus pēc kārtas Modes Federācija „Triānas Parku" nominējusi kā stilīgāko Latvijas grupu. Pagājušajā gadā izdots debijas albums „EnterTainment Triana Park".

„Agnese ir cilvēks, ka uzdrīkstas sapņot, bet arī cītīgi strādā un mērķtiecīgi iet uz rezultātu. Viņa „nemet plinti krūmos" pat tad, ja kaut kas arī neizdodas. Viņa iedvesmo jauniešus uzdrīkstēties un nebaidīties būt atšķirīgiem!" uzskata Elita Patmalniece.

„Modes Brokastis" t/c „Galerija Centrs" notiek katra mēneša pēdējā sestdienā un tās var vērot gan klātienē, gan internetā. 24.septembra „Modes Brokastis" notiks plkst. 12.00 t/c „Galerija Centrs" „Vīna Studijā", sarunas tiešraide internetā - http://mode.galerijacentrs.lv.

Līdz šim „Modes Brokastīs" piedalījušies tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki, kā uzņēmēja Binnija Ārberga, aktieris Artūrs Dīcis un mākslinieks Aigars Bikše.

Tirdzniecības parks „Galerija Centrs" ir Galactico alianses biedrs. Šī alianse nodrošina vienotu standartu ievērošanu un īpašas ērtības pircējiem, tai pat laikā saglabājot katra alianses dalībnieka īpašo pozicionējumu un identitāti..Galactico ir kvalitātes zīme pircējiem, kas nodrošina alianses biedru tirdzniecības centros - Alfa Mols, Galerija Centrs, Origo, Dole – vienotu papildus servisu: pagarinātus banku darba laikus, izglītošanu patērētāju tiesību aizsardzības jautājumos, vienotu dāvanu karti un lojalitātes karti, identisku servisa līmeni, bezvadu internetu bez maksas, iespēju vienuviet saņemt informāciju par visu piecu Galactico TC piedāvājumiem, vienlaicīgas izpārdošanas un akcijas.Visu Galactico tirdzniecības centru apsaimniekotājs un attīstītājs ir Linstow Center Management.

Foto: Agnese Rakovska. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV