Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Radošās darbnīcas „Otrajā elpā"

EasyGet.lv, 27.09.2011. 16:59

Bērni un pieaugušie oktobrī laipni gaidīti labdarības veikalā „Otrā elpa" uz četrām izklaidējoši izglītojošām nodarbībām.

8. oktobrī – Cimdudukša un zeķuzaķa darbnīca.

Grāmatas „Cimdudukša un zeķuzaķa neparastais ceļojums" autores Irēnas Lauriņas vadībā piediegsim zeķu un cimdu zvēriem otro elpu un dzīvotprieku. Ņem līdzi pērno pirkstaiņu cimdu pāri un vientulīgo zeķi, kura jau gadu kā bez pāra. Diegus un adatas nodrošināsim mēs. Garantējam jauna drauga iegūšanu.

15. oktobrī – Pogu rotu darbnīca.

Aija Elliņa parādīs, kā no pogām izgatavot jaunas rotaslietas rudenīgās noskaņās. Lūdzam līdzi ņemt pogu krājumus, plānas gumijas rokassprādzēm, diegu un adatu. Tikai neatstāj mājās drēbes bez nevienas pogas!

22. oktobrī – Draudzības saišu darbnīca.

Ginta Ernštreite palīdzēs uzturēt ciešu draudzību, izmantojot mulinē diegus. Ja Tev ir šie diegi mājās, ņem līdzi, ja nav, tad mēs Tev iedosim. Draugu, kam dāvināt draudzības saiti gan pašam vajadzēs sarūpēt.

29. oktobrī – Rudens dekorāciju darbnīca Halloween noskaņās.

Alise Tilaka vadīs diskusiju par spocīgām dekorācijām. Nodarbības laikā būs iespēja dekorēt zaru vainagu. Dekorācijas pielīmēšanai, piesiešanai un pievīšanai nodrošinās Otrā elpa.

Lūdzu rezervē sev vietu nodarbībā laikus, rakstot e-pastu uz elpa@otraelpa.lv, zvanot pa tālr. 67287172 vai arī veikalā uz vietas. Dalībnieku skaits ir ierobežots!

Nodarbības notiks laikā no 12:00 – 14:00, dalības maksa 2.00 Ls

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV