Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Art Cafe „Sienna" maina konceptu

EasyGet.lv, 30.09.2011. 17:07

Līdz ar īpašnieku maiņu Strēlnieku ielas kafejnīca „Sienna" mainījusi arī savu interjeru. Mēbeles izvēlētas tieši no antikvariāta, lai radītu noskaņu, kur gadsimtos krātās vērtības saplūst ar mūsdienīgi steidzīgo vidi, informē Art Cafe Sienna preses pārstāve Iveta Sēbriņa.
Art Cafe „Sienna" maina konceptu

„Mēs vēlamies saviem apmeklētājiem radīt patīkamu gaisotni, kurā var ne tikai baudīt lielisku kafiju par demokrātiskām cenām, bet arī atpūsties. Svarīgi, lai šajā vēsturiskajā atmosfērā apmeklētājs justos mierīgi un vienmēr gaidīti," uzsver kafejnīcas jaunā īpašniece.

Uzlabotajā interjerā mēbeles ir izvēlētas, lai šeit varētu netraucēti satikties ar mīļajiem cilvēkiem, nesteidzīgi izbaudīt vienatni, vai vienkārši pie lieliskas kafijas nodoties darba lietām, kuras nebūtu iespējamas bez bezmaksas Wi-Fi. Ar katru brīdi dizains kafejnīcā tiek papildināts ar jaunām idejām. Šobrīd jau apskatāmas gleznas no Alises Mediņas gleznu kolekcijas „Vēlreiz tevī iemīlēties ... Rīga", kā arī drīzumā plašos logus nedaudz ieskaus izsmalcināti aizkari.

Līdz ar uzlaboto interjeru tiek ieviestas pārbaudītas Francijas tradīcijas – ir iegādātas iekārtas, kurām pateicoties katru rītu apmeklētājus gaidīs svaigi cepti kruasāni.

Kafejnīca Sienna ir vieta, kur pie izsmalcinātas kafijas tases var pasapņot, satikt sen neredzētus draugus un galu galā baudīt kultūru Rīgas pašā elitārākajā rajonā. Šeit atrodami Latvijā tapuši, vienā eksemplārā ar rokām darināti, unikāli foto albumi, no Meksikas atceļojuši jūgendstila zīmogi un zīmoglaka, ekoloģiskas sveces un ādas kopšanas līdzekļi, rotas un citas tikpat interesantas lietas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV