Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jauno ArtBag somu kolekciju iedvesmojis kubiks-rubiks

EasyGet.lv, 03.10.2011. 14:44

No šodienas somu konstruktorā Artbag.lv pieejama jaunā rudens/ziemas somu kolekcija, kas veidota kopā ar dizaineri Vitu Radziņu, informē Zane Lase-Lasmane. Pirmo reizi kolekcijā iekļauts līdz šim raibākais somas modelis, kura izveidē iespējams izmantot 19 dažādus materiālus. Unikālās kombinācijas, kuras pieļauj konstruktors, veidojot šo modeli, ir 39 noniljonu (skaitlis ar 30 nullēm) veidi. Jaunās kolekcijas somas nopērkamas arī veikalos Rīgā, Jūrmalā un Daugavpilī.
Jauno ArtBag somu kolekciju iedvesmojis kubiks-rubiks

Jaunā kolekcija ir drosmīgāka, ar netradicionāliem apstrādes veidiem un interesantām detaļām. Kolekcijā ir desmit somas, kas radītas sievietei, kura skaidri zina, kādas smaržas šodien izvēlēsies un kādu somu vilks. Viens no jaunās kolekcijas lielākajiem pārsteigumiem ir somiņa „Pina", kuras dizainā iedvesma smelta no slavenās 'kubik-rubik' prāta spēles. Tā ir ArtBag visu laiku visraibākā iespējamā soma, kas nozīmē, ka iespēja satikt vēl kādu ar tādu pašu somas modeli ir 1: 39'000'000'000'000'000'000'000'000'000'000.

Dizainere Vita Radziņa par jauno kolekciju saka: „Liktenīgās sievietes tēls ir tas, kas bauda šo rudens un ziemas kolekciju, kā pašai tīk!". Darba procesā māksliniece ne tikai veido somu dizainu, bet arī nāk klajā ar dažādām idejām somu funkcionalitātes uzlabošanai un veidu, kā prezentēt somas klientiem. Sadarbība ar modes mākslinieci Vitu Radziņu sākās šī gada vasarā ar mērķi dažādot ArtBag piedāvājumu un radīt jaunu somu kolekciju ziemas sezonai.

Somu izveidē izmantoti mūsdienīgi materiāli, jaunas faktūras un krāsu risinājumi, klasiski dabīgā un mākslīgā āda, kā arī audumi ar rupjāku tekstūru. Mākslīgās ādas izvēles klāsts ir krietni paplašinājies, tās tekstūru imitē gan dažādas eksotisko dzīvnieku ādas, gan koši toņi, papildus arī ļoti kvalitatīva lakāda. Neparasta dabīgo ādu kombinācija ir vērojama pamatkolekcijas somiņai „Luka", kas veidota no ponijādas un plānas aitādas.

Jaunā dizaina somu kolekcija pieejama ArtBag konstruktorā www.artbag.lv un Latvijas modes interneta veikalā www.creativelatvia.com. Jaunā dizaina somas pieejamas veikalos Paviljons, Taste Latvia, Emporio'Doro u.c. Cenu amplitūda kolekcijai ir no 19 līdz 52 LVL, atkarībā no modeļa un materiāliem.

Par ArtBag

ArtBag ir Latvijas zīmols, kas apvieno dizaineru idejas ar somu meistaru izcilo roku darbu, bet gala lēmumu somas izveidē ļauj pieņemt pašam klientam - izveidojot somu ArtBag somu konstruktorā. Tur pieejamas vairāk kā 20 dažādu modeļu somas un vairāk kā 100 dažādu materiālu. SIA ArtBag ir dibināts 2010.gada janvārī un piedāvā individuālas somas privātiem un korporatīviem klientiem. ArtBag somas iespējams iegādāties Latvijas modes dizaina veikalos – Paviljons, Taste Latvia, Riija, www.creativelatvia.com, kā arī dažādos suvenīru veikalos Rīgā. ArtBag idejas autore un vadītāja Zane Lase-Lasmane izveidojusi uzņēmumu, pateicoties Nodarbinātības valsts aģentūras, Latvijas investīciju un attīstības aģentūras, Radošo biznesa industriju inkubatora Creative Andrejsala un grantu programmas Atspēriens atbalstam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV